Hamza Hamzaoğlu: "Porto seviyesine gelebiliriz"

Ulan yine mi

Bizde de ayni örnegi vermisti

Porto'ymus, sen istedigin takimi ornek al bence Portekiz den ornek alinacak bir takim varsa alt yapisi ile o da Sporting CP dir.

Salak daha portonun durumundan haberi yok

Adam dünya futbolundan bir haber olduğuna inandım resmen. Futbol adamı olacak bide pro seviyede. Porton un alt yapısı transferlere dayalı bir Systeme dayalı Hamza beyefendi. Alper'in dediği gibi sporting alt yapısı gerçek söz edilecek alt yapıya sahip.

baya bir şeyler öğrenmiş ama,röportajı okuyunca seziyorsun bunu

yine balıyla gidiyor o ayrı olay

ayrıca poposuna yağlı kazık sokmadan gönderilmesi içine dert olmuş

gelir oralarda da sokarız rahat ol

Ben bazen suyu akışına bırakırım. Zaman içinde su akarken bir şeyleri yola sokmak daha doğru geliyor bana. Ben onları gözlemlerim. Bu şekilde daha doğru olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Bilal konusu bizi çok üzüyor. Hiçbir oyuncumuz böyle bir tepkiyi hak etmiyor. Bir daha yapacaklarını sanmıyorum

Biz de çok transfer yapıp, maç kazanıp, şampiyon olup adımızı duyurmak isteriz ama biz gittikten sonra Bursaspor enkazı temizlemeye çalışacak. Önemli olan yarının Bursaspor'unu inşa etmek

thermodynamic-chapter-3-first-law-of-thermodynamics-43-638.webp

Hamza'nın çok bi etkisi yok bence Batalla sayesinde işi götürüyolar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen elindeki Bruma'dan verim alamadin gelmissin Porto diyorsun...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allahın manyağı

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah'ım şu kronun takımını tarumar etmeyi bize nasip eyle

Sinirlerimi zıplatıyor bu adam

Taraftara savaş açan kendini birşey zanneden bu herife gerekli dersi vermemiz lazım yoksa günlerce uyuyamam bile hadi JOR bizim için yap lütfen en az fener maçı kadar önemsiyorum bu maçı ve tribünde hazır olacağım..

Tek dilegim bu kokusmus tulum peynirinin takimiyla bu sezon oynarken Brumanin ve Sinanin bunlarin icinde gezdirmesi.

Maçlarının çoğunu izledim. Maksimum 10 puan toplayabilirdi. Harun,Batalla,Sivok,Aziz ve biraz da Jorquera takımı taşıyor. Ayrıca aşırı şanslılar.

Fener,Alanya,Adana ve Kasımpaşa maçlarını kazanmaları inanılmaz şans. Ama bu şans bir yere kadar.

Geçen seneki İnter'de ilk 10-12 hafta 1-0 kazanıyordu ama bir yerde bitecekti ve sene sonunda Juve'nin 24 puan gerisinde kaldılar.

Geri
Üst Alt