Hamza Hamzaoğlu

Evet Hamzoğlu'nun ilk döneminde kötü futbol yoktu yani çok kötü değildi çünkü elinde kurulmuş kadro vardı. Sonra kadroyu kendisi kurmaya karar verdi Melo yerine JPK aldık dedi, Sabri'nin Dani Alves'ten ne eksiği var dedi, Cüneyt Tanman; Hamza hoca Konoplyanka'yı reddetti dedi, bazı oyuncuları takım içi dengeleri göz önünde bulundurarak alıyoruz dedi. Bu kafa yapısını değiştirdiğini görmeden isterse taktik deha olsun sektirsin Akhisar çalıştırsın. Herşeyi ben bilirim kafasında bi tip. Kibirinden dübürü görünmüyor.

Hamzanın elinde winner bir kadro olduğunu da unutmamak lazım. Sayısız kupa almışştı takım o dönem.

Dani Alves ten ziyade Maxi Perreira yı almamız lazımdı o yaz dönemi beleşe. Zaten o daha çok konuşuluyordu o transfer döneminde.

Kendi ayağına sıktı manyak herif diye özetleyebiliriz Hamza konusunu.

sent via GSC

Transfer konusunda gereksiz eleştiriliyor

Jem ve falso açıklamaları dışında o dönemde yönetimi korumak için bir nevi kendini koruma kalkanı yaptı.Tabi bu onun sonunu getireceğini düşünemedi

Yıllar sonra transferde + da bitirdiğimiz ilk sezon olabilir tabi gönderdiği oyunculara bakınca takımın seviyesi düştü

Telles,Bruma,Melo hiç birinin yerini dolduramadık.Eminim ki eğer yerlerinin dolduralamayacağını bilse göndermezdi.O kadar salak değildir

O dönemde ırkçı,yabancı düşmanı gibi ifadeler kullanıldı.Aslında aldırdığı oyunculara bakınca da bunun doğru olmadığını görebiliyoruz

Groskreutz davasında lisans çıkartmayı beceremeyen adamların o bahsedilen isimleri getirebileceğini düşünmek iyimserlikten başka bir şey değil

Ben dahil herkes elestirdi ama kesinlikle bizde basarili oldu,hatta kovulmamis olsaydi o sezon sampiyonluga oynardik

Hakkini yedik ne yazik ki,Fatih Hoca teknik direktorlugu biraktiktan sonra tekrar sans verilmesini isterim

Ayni zamanda süper kupada fenere kaybederek sezona kötü baslangiç yapan ve sampiyonlar liginde rezil olan bir kadronun hocasiydi geldiginde
Sneijderi regista oynatmaya çalışan malla normal.

Hamzayı severdim ama yoktan var ettiği bir şey yok.

Derhal yardımcı veya başka bir sıfatla gelmeli belli ki olmayacak diretmenin alemi yok.
Sezon sonunda daha büyük kararlar için durum değerlendirmesi yapılır.

Yolu açık olsun, evlatçıydı bizdeyken baya bir gıcık olduğum dönemler falan oldu ama tuhaf bir sempatim var bu adama karşı. Başımızdayken başarılı olup kalıcı olmasını çok istediğim 3 adam vardı, biri bu biri hagi diğeri de bülent korkmaz.

Yolu açık olsun, evlatçıydı bizdeyken baya bir gıcık olduğum dönemler falan oldu ama tuhaf bir sempatim var bu adama karşı. Başımızdayken başarılı olup kalıcı olmasını çok istediğim 3 adam vardı, biri bu biri hagi diğeri de bülent korkmaz.

Babasını kaybetmişti bize gelirken..O döneme denk gelmesi hepimizin içini acıttı

İmza töreni de aşırı duygusaldı

kendi kariyerini kendi bitirdi bizde sonraki Bursa seçimi hariç her yer hatalıydı

Oyuncular zaten kaliteliydi ama Hamzanin da etkisi oldu bence

Takim top oynamaya basladi + mental anlamda daha guclu olduk
Yasin Öztekin ne kadar kaliteliydi acaba. O sezon Barcelonalı Suarez gibi top oynadı.

Futbolcudan performans alma konusunda müthiş ama kadro planlaması berbat.

Yine de bir daha gelmesin!

Gscimbom mobil

Beklediğimden iyi başladı. Konyanın kesin kazanması gereken maçta puan alması takdire şayan. Fena da oynamadılar.

Hocamızdan bu konu için özür dilerim

galatasaray ruhunun vücuda büründüğü saniyelerden biriydi. sabah aklıma geldi paylaşayım dedim.

Geri
Üst Alt