Hamza Hamzaoğlu

Hamza, Okan, Bülent hepsi evlatçı ama sakın melonu gidişini sn Hamzaya yıkmayın. Gelip ifbye şampiyonluk kaptıran, sonra piyasası düşmesin diye ben bu takımı çalıştırmıycam diye giden sonra da İntere gittiği gibi takımımızın bel kemiğini transferin son günlerinde ayartıp bi şampiyonluğumuza daha mal olan kalleş Mancini dir bunun sorumlusu. Meloyu o yaşta majör bi avrupa takımının alması imkansızken sırf Cimbomdan tanıyor diye alıp bizi bir defa daha çökertti Artistcini.

Hamza, Okan, Bülent hepsi evlatçı ama sakın melonu gidişini sn Hamzaya yıkmayın. Gelip ifbye şampiyonluk kaptıran, sonra piyasası düşmesin diye ben bu takımı çalıştırmıycam diye giden sonra da İntere gittiği gibi takımımızın bel kemiğini transferin son günlerinde ayartıp bi şampiyonluğumuza daha mal olan kalleş Mancini dir bunun sorumlusu. Meloyu o yaşta majör bi avrupa takımının alması imkansızken sırf Cimbomdan tanıyor diye alıp bizi bir defa daha çökertti Artistcini.
Dana çökertme kebabı mecliste 55 TL
Patatesli

O kadroyla lig ortası gelip tek sezonda 3 tane kupa alıp 4. yıldızı kazandırarak GS adına tarihin seyrini değiştirmiştir. Hataları olmuştur, bunun sonuçlarını da zaten yaşamıştır. Suyun karşı tarafında olsa heykeli dikilirdi, bizde Mancini ve Prandelli kadar saygı görmüyor, üstüne hakaret ediliyor. Ayıptır, iyisiyle kötüsüyle GS'a hizmet etmiş, başarılar da kazanmış, gittikten sonra da olumsuz bir hareketi/söylemi olmamıştır.

Melo'nun ayrılık süreci tam bir yılan hikayesiydi. Aklımda kalanlar;
Dursun, Melo'yu Hamza gönderdi demişti, yerine Bilal ve Hamit var yeter demişti Hamza.
Hamza ise o dönem Melo ayrılmak istiyor demişti.
Melo kalmak istedim fakat 3 kez yeni sözleşme teklifini revize ettiler diye yönetime kızmıştı, İnter gönderilerini beğeniyordu hatta o ara ve tatilden dönmüyordu.

Hamza'yı gönderdiğimizde de Melo 3 kupalı hoca nasıl gönderilir, hiç aklım almıyor, güzel insan yolun açık diye paylaşım yapmıştı Hamza için. Dursun istifa gönderilerini beğenmişti.

Şimdi düşünüyorum başrolde yine Dursun var, yönetimin beceriksizliğini örtmeye çalışıp, destek açıklamalarında bulunup sonra gönderilen bir t.direktör var. Okan hocanın sonu benzemesin ne diyim.

Evlatciydi ama şimdiki kadar değil. Hamza aldirmiyordu içimizde cozucez diye. Şimdiki aldırıp evladını oynatiyor

mourinho'nun tercümanı olarak istihdam edebilir fener kendisini

Büyük GS’li Hamza hocamdan şikecilere yeşil ışık!

iso 3 kere çalıştırdıysa ben niye çalıştırmayayım demiş. ulan harz

Hoca çok iyi hatırlıyorum Galatasaray’dan sonra Avrupa’da takım çalıştıracağım dedin. Sonrası osmanlıspor, erzurumspor, yeni Malatya falan çalıştırdın.

Umarım Okan buruk senden ibret alırda kendine çeki düzen verir. Çünkü resmen senin yaptıklarını tekrarlıyor hem saha içi hem saha dışında.

Takım içi dengeler diye diye dengelerimizi sevip atmıştı, o günleri unutmak namümkün.

Geri
Üst Alt