Hamza: "Hedefimiz ilk 6 bazı kulüpler ceza alırsa 7. ve 8. de Avrupa’ya gidebilir"

Galatarayımızı dış mihraklar yıkamaz ancak içerinden yıkarlar her ayrılan kulüpten bir basın toplantısı yapıyor kulübü suçluyor gelirken güzel milyonları alırken güzel git diyince hemen basın toplantıları suçlamalar şimdi burak efendinin basın toplantısını izlicez dahada arkası gelecek . Bu hamza efendi ismi mübarek bir isim ama kendisi 1 kuruş etmez karaktersizin teki o yüzden gülüp geçmek gerekli

bu karaktersiz serefsiz dövemeden yolladık ya ona yanarım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Her mesajdan 3-4 tane gitmiş herhalde foruma yapılan saldırıdan kaynaklıydı değil mi ? Normalde bir kere cevaplaya basıyorum.Ama 3 kere gitmiş :D

Son düzenleme:
Çok yavşak gördüm de bu kadar da yediği kaba pisleyenini görmedim. Adam sanmıştık kötü hoca olmasına rağmen, adam da değilmiş.

Neyse iyi oluyor bu tavrına devam etsin bir daha nah girer Florya'nın kapısından.

Çok yavşak gördüm de bu kadar da yediği kaba pisleyenini görmedim. Adam sanmıştık kötü hoca olmasına rağmen, adam da değilmiş.

Neyse iyi oluyor bu tavrına devam etsin bir daha nah girer Florya'nın kapısından.

En başta bizde öyle zannetmiştik.Ama adam 3 kupayı alınca herşeyi ben tek başımıa yaptım havasına girdi.Her halta karışmaya başladı.

serefsizin önde gideni. Itoglu it.

sana ettigim beddualarin haddi hesabi yok. Artik en son "insallah cehennemden bile kovulursun" dedim düsün yani gerisini.

Ana, baci, avrat, kiz, oglan, yegen, hic bisey birakmadim sende hamza. Hepsi nasibini aldi. Eee senle akraba olan herkes nasibini alacak tabi ki...

o patlican burnunu yumruklayayim, seni gidi irkci fasist herif. senin ben olmayan beyninin icine edeyim. Insallah hic bi zaman iki yakan bi araya gelmez. Capsiz herif. bu dünyada olmasa da öteki dünyada 2 elim yakan da olacak. Ha bu dünyada karsima cikarsan, sana dalmazsam, seni yarmazsam, seni parcalamazsam, seni tane tane yapmazsam, ben de dünyanin en adi insaniyim. Bekle hamza cocugu, yarin bi gün illa bulusuruz seninle capina tükürdügüm patlican burunlu sifatsiz...

Unutmaz taraftar bu acıklamaları, bir daha zor hayaline ulasırsın. Hamza bozuntusu.

Bu Fenevli karaktersizlerin hepsi böyle bizden ekmek yemis bizim sayemizde Adam yerine konmus oyuncu ve hocalar GALATASARAY in ismini bilesöylemekten cekinirler,malum seref..iz camialarina yaranmak icin..bakiniz emre belesoglu-selcuk yula-hamza dengeoglu...

Hamzacilar suskun, Hamzacilar üzgün, Hamzacilar öksüz kaldi baba.

Geri
Üst Alt