Üye Görüşü Hamza Hoca'yı Galatasaray'dan Koparmak

Bu arada FT konusu açılmış defalarca söyledim yine tekrar edeyim, Fatih Terim isteseydi (çabamızın adı GS deseydi) kulüpte kalırdı hiçbir yere de gitmezdi.

Yanlış anlaşılmasın Aysal suçsuz demiyorum aksine o dönemki olaylarda %50 payı var.

Terime saygı duyan bu futbol düzeni azizi de saygı duyuyor. Bu arkadaşa göre aziz de karakterli biri galiba. Acaba bu adamlara saygı mı duyuluyor yoksa kendilerinden korkuluyor mu?

Fatih Terim bir futbol adami, Aziz Yildirim bir futbol adami degil. Fatih Terim futbolculugu hatta oyunculuk kariyeri boyunca, herzaman birebir iliskileri ile ön plana cikmistir takim arkadaslari ve oyunculari ile. Fatih Terim asla sadece sert bir adam degil, cok babacan bir insan. Fatih Terim´e saygi ve sevgi olmustur hep... Karakterini Piontekk övmüs, Derwall övmüs, Metin Oktay kefil olmus, ama siz begenemediniz...

Ben Hamza hoca için bir 5 maç daha bekleyip öyle yorum yapacağım.

Ama konuyu açan arkadaş harbiden paranoya olmuş

Fatih Terim bir futbol adami, Aziz Yildirim bir futbol adami degil. Fatih Terim futbolculugu hatta oyunculuk kariyeri boyunca, herzaman birebir iliskileri ile ön plana cikmistir takim arkadaslari ve oyunculari ile. Fatih Terim asla sadece sert bir adam degil, cok babacan bir insan. Fatih Terim´e saygi ve sevgi olmustur hep... Karakterini Piontekk övmüs, Derwall övmüs, Metin Oktay kefil olmus, ama siz begenemediniz...

Yo yo sana bu konuda katılmıyorum Çakar.

Fatih Terim zaman değiştikçe kendini aşmış bir adamdır.

Devrin adamı olmuştur , güce tapmıştır.

Güce tapan insanların karakterini birkaç milyon dolara satın alabilirsin.

Bu arada FT konusu açılmış defalarca söyledim yine tekrar edeyim, Fatih Terim isteseydi (çabamızın adı GS deseydi) kulüpte kalırdı hiçbir yere de gitmezdi.

Yanlış anlaşılmasın Aysal suçsuz demiyorum aksine o dönemki olaylarda %50 payı var.

Payin en azindan 50% düsmesi sevindirici...

Bana göre meselenin basi Terim´in istenmemesinden kaynaklaniyor, istenmedigi bir yerde bir bucuk sene boyunca iyi mücadele etti zaten. Böyle büyük bir egoya sahip bir insan icin basaridir, yoksa istese yönetimi taraftarin önüne atardi bu adam sene sonunda... Daha adam ilk geldiginde en iyi oyuncusunu ona haber vermeden gönderdiler, 3 senelik sözlesme imzalayip, bir gece icinde tek seneye indirdiler... Terim mücadele etmek istemeseydi, ozamanlar giderdi zaten.

Daha ilk senede Terim neden istifa etmek istedi, bunu Dürüst ve Albayrak nasil engelledi ? Bunlari hic bir zaman anlatmadi bile adam. Sen bukadar yüksek egoya sahip bir adami, böyle bir duruma sokarsan, oda hatalar yapar. Mesele basarili teknik adami idari anlamda rahatlatmaktir. Nasil hamza hoca oyuncularin keyif almasina özen gösteriyor, aynisi teknik adam icin de gecerlidir. Fatih hoca bizim ile güzel, ama gereksiz sekilde yipratici bir iki sene gecirdi.

Yo yo sana bu konuda katılmıyorum Çakar.

Fatih Terim zaman değiştikçe kendini aşmış bir adamdır.

Devrin adamı olmuştur , güce tapmıştır.

Güce tapan insanların karakterini birkaç milyon dolara satın alabilirsin.

Iste siyasi bakiyorsun bu olaya. Fatih Terim gidip bu iktidar varken takimini anit kabirlere götürmüs bir insandir, Milli bayramlarda bayraklar acmistir, atamizi anmistir. Sizin belki zihniyetinize uymuyor, ama Türkiye´de hem Atatürk´ü hemde Tayyib Erdogan´i seven insanlar var. Özellik ile Sagci, muhafezakar kesimden... Hayat social mediadaki algidan ibaret degil...

Fatih Terim´in ideolojik olarak bu kesime yakin olmasi sasirtilacak bir olayda degil, adamin ideolojik olarak geldigi kesim belli. Ve bir spor adami siyasi anlamda bir sorumluluk felan üstlenmez, kimin iktidarda olmasi, bir spor adami icin önemli degildir, makama zaten herkes saygi gösteriyor.

Son düzenleme:
ft gibi para icin bizi satmayi düsünüyorsa simdi gitsin bosuna kalmasin
ama yapacagini sanmiyorum bu ciddi bir karekter meselesi

hamzanin ft gibi karektersiz olacagini sanmiyorum
takimi iyi yönetsin ileride maasina da güzel bir zam yapilir

Arda kendisi gitti ya , bunda asıl sorumlu medyaya karşı oyuncusunu koruyamayan camiadır ( yani hepimiz suçluyuz) Arda dediğin o zaman tıfıl genç bir çocuk , e futbolcuların zeka seviyesi de ortada.Bu oyuncuları koruyup kollayacaksın disiplin altında tutacaksın.
Adam bıktı medyadan gitti yoksa galatasaray'ı her zaman sevdiğini her demeçte belirtiyor.Bence bu konuya Arda'yı dahil edip konu dışına çıkmayalım :)

Şaka mı bu kısım, Arda'nın hoca ile konuşmadan onun iznini almadan ayrılacağını mı düşünüyorsun :D

Haberi bile yoktu, daha dogrusu cok gec haber aldi. Arda birkere bile konusmadi onun ile, cünkü söz vermisti gitmeyecek diye... Aralari birazcik soguktu, sonra Arda gidip gönlünü aldi bir kac hafta sonra.

Arda Turan: "Fatih Terim'e ulaşamadım" video - Atletico Madrid, Galatasaray, Veda - Sporx TV

"Fatih Terim´e ulasamadim"

Fatih Terim'den Arda yorumu video - Televizyon, Telegol, Fatih Terim - Sporx TV

Taraftarin sosyal medyada ve tribünde Arda´ya düsman oldugu bir sürede, Arda sözünden ciktigi halde onu Terim tarafrtarin önüne atmiyor. Hatta gidip öz elestiri yapiyor, koruyamadik diye... Zaten kaotik bir takim var ve en iyi oyuncusunu kaybetmis... Cok agir konusabilirdi burada. Bunun degerini camianin icindeki sporcular bilirler, ama uzaktan atip tutanlar bilemez. Terim kiymetli bir insandir bu yüzden.

Payin en azindan 50% düsmesi sevindirici...

Bana göre meselenin basi Terim´in istenmemesinden kaynaklaniyor, istenmedigi bir yerde bir bucuk sene boyunca iyi mücadele etti zaten. Böyle büyük bir egoya sahip bir insan icin basaridir, yoksa istese yönetimi taraftarin önüne atardi bu adam sene sonunda... Daha adam ilk geldiginde en iyi oyuncusunu ona haber vermeden gönderdiler, 3 senelik sözlesme imzalayip, bir gece icinde tek seneye indirdiler... Terim mücadele etmek istemeseydi, ozamanlar giderdi zaten.

Daha ilk senede Terim neden istifa etmek istedi, bunu Dürüst ve Albayrak nasil engelledi ? Bunlari hic bir zaman anlatmadi bile adam. Sen bukadar yüksek egoya sahip bir adami, böyle bir duruma sokarsan, oda hatalar yapar. Mesele basarili teknik adami idari anlamda rahatlatmaktir. Nasil hamza hoca oyuncularin keyif almasina özen gösteriyor, aynisi teknik adam icin de gecerlidir. Fatih hoca bizim ile güzel, ama gereksiz sekilde yipratici bir iki sene gecirdi.
Hahaha Adem yine saçmalıyorsun.

Arda yani Terime birşey demeden onunla konuşmadan gidecek öyle mi???

Buna sen kendin inaniyormusun allah aşkına. Bok atacağım diye garip garip argümanlar kullanıyorsun.

Cevap yazacaksan lütfemn 150 satır yazıp, o argümandan bu argümana zıplama.

I am the one who knocks!

Haberi bile yoktu, daha dogrusu cok gec haber aldi. Arda birkere bile konusmadi onun ile, cünkü söz vermisti gitmeyecek diye... Aralari birazcik soguktu, sonra Arda gidip gönlünü aldi bir kac hafta sonra.

Arda Turan: "Fatih Terim'e ulaşamadım" video - Atletico Madrid, Galatasaray, Veda - Sporx TV

"Fatih Terim´e ulasamadim"

Fatih Terim'den Arda yorumu video - Televizyon, Telegol, Fatih Terim - Sporx TV

Taraftarin sosyal medyada ve tribünde Arda´ya düsman oldugu bir sürede, Arda sözünden ciktigi halde onu Terim tarafrtarin önüne atmiyor. Hatta gidip öz elestiri yapiyor, koruyamadik diye... Zaten kaoptik bir takim var ve en iyi oyuncusunu kaybetmis... Cok agir konusabailirdi burada.

Peki burada yönetimin hatası nedir, Terim'den habersiz en iyi oyuncusunu sattı diyorsun da? Olay Arda ile alakalı, yönetimin en ufak suçu yok gidişinde?

Peki burada yönetimin hatası nedir, Terim'den habersiz en iyi oyuncusunu sattı diyorsun da? Olay Arda ile alakalı, yönetimin en ufak suçu yok gidişinde?

Güzel kardesim sen takimin en iyi oyuncusunu satarken teknik adama haber vermezmisin ? Aysal´in yakin bir dostu bu Gil Marin, anlastilar Arda ile ilgili terim´in en son haberi oldu. Feldkamp gibi bir teknik adam olsaydi, iki saniye durmaz, oyuncularim ile dialogumu bozdunuz deyip istifa ederdi zaten.

Burada bir Terim- Yönetim krizi patlak verse, Galatasaray belki hic bir zaman bu lale devirini göremezdi. Fatih Terim daha ilk günden alttan aldi bazi olaylari, yüksek bir egoya sahip olmasina ragmen. Demek istedigim olay bu.

Güzel kardesim sen takimin en iyi oyuncusunu satarken teknik adama haber vermezmisin ? Aysal´in yakin bir dostu bu Gil Marin, anlastilar Arda ile ilgili terim´in en son haberi oldu. Feldkamp gibi bir teknik adam olsaydi, iki saniye durmaz, oyuncularim ile dialogumu bozdunuz deyip istifa ederdi zaten.

Oyuncu gitmek istiyor, en ufak bir ayrılmama isteği yok hatta can atıyor, kendisi gidip hocasıyla da konuşmuyor haberlere göre ama transferde bir suçlu var ve o da oyuncunun gidişini hocaya bildirmeyen yönetim mi :D İlk olarak Terim'in haberi olsa ne değişecekti, Arda'yı zincirleyin soyunma odasına mı diyecekti?

Hahaha Adem yine saçmalıyorsun.

Arda yani Terime birşey demeden onunla konuşmadan gidecek öyle mi???

Buna sen kendin inaniyormusun allah aşkına. Bok atacağım diye garip garip argümanlar kullanıyorsun.

Cevap yazacaksan lütfemn 150 satır yazıp, o argümandan bu argümana zıplama.

I am the one who knocks!

Okumuyormusun hic Can ? Yavas yavas hafizanizdan süphe etmeye basliyorum artik, hic mi takip etmediniz o dönemleri, yada Galatasaray basarili olmaya baslayinca mi takip etmeye basladiniz ? Kötü bir niyetim yok, ciddi olarak soruyorum.

Fatih Terim ile Arda arasindaki soguklugu nasil hatirlamazsiniz ? Linkleri yukarda paylastim, Arda Terim´e ulasamadim diyor...

Simdi sen söyle ben mi sacmaliyorum , yada senmi beni o sekilde görmek istiyorsun ? Ben dogrulari konusurum.

terime hala karakterli diyen var, nasıl bir mideyse artık içinde filler sevişsin
arda da kendi gitmek istedi basın masın triplere girdi. terimin haberi yoktu gibi saçmalıklara beş yaşında çocuk inanmaz, zaten istesede ardaya engel olamazdı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyuncu gitmek istiyor, en ufak bir ayrılmama isteği yok hatta can atıyor, kendisi gidip hocasıyla da konuşmuyor haberlere göre ama transferde bir suçlu var ve o da oyuncunun gidişini hocaya bildirmeyen yönetim mi :D İlk olarak Terim'in haberi olsa ne değişecekti, Arda'yı zincirleyin soyunma odasına mı diyecekti?

Mesele Arda´nin gidi degil, herseyin bir üsülü vardir. Arda gitse bile, sen bunu ilk olarak Teknik adama haber bildirirsin, en son degil. Arda belki yine giderdi, bence de iyiki gitti. Acikca söylüyorum, Arda o an bize zarar verdi, ama adam kariyeri acisindan cok olumlu bir karar verdi.

Kadro ile ilgili planlar yapan sonucta Teknik adam...

Arda Turan gittiginde medyalara baglanip "karaktersiz herif bizi satti" deseydi, belki bazi arkadaslarin karakter seviyesine ulasirdi Fatih Hoca... Böyle düsünen insanlarin, onu karaktersiz olarak görmesi bana göre pozitif birseydir.

Geri
Üst Alt