GSC Portal Hamza Terimoğlu | Uğur Meleke

Aksine bu "sadece 6 aylik geldi" onun üstündeki baski yi azalticak. Zaten kötü bi GS var.

Hamza ya cok büyük firsat geldi eline. Iyi bi t.d. birsey yapmayarak degil..radikal kararlar ile kendini gösterir.
Selcuk kadro disi ve Burak yedege cekebilir kanimca

Temennimiz o zaten :asd22:

Bize Gekas gibi Süper Lig topçusu değil, Avrupa topçuları lazım. Yerli kalitesini arttırmak istiyorsan da Bilal'i değil, Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı'yı al.

Remy fazla oynamiyor, onu kiralamak için Chelseaye gidebiliriz

Gekas gibi vasat ihtiyarla isimiz olmamali.

[FONT=pt_sansregular]Hamzaoğlu yaptığı açıklamada: "İlk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarı ise oyuncularıma sakin olmalarını söyledim ve onlarda sakin oynadı. Bunu başarabildik ve sonucunda diğer goller geldi. Maç öncesi düşündüklerimizi gerçekleştirdik ve net bir skorla maçı aldık. Geçen yıl Gekas ile ileride bir golcü vardı. Onun yapısı ona uygundu. Ama çok oyuncuyla hücuma çıkmak daha iyi oluyor. Süpriz oyuncular oraya girebiliyor." dedi.

Ufak bi araştırınca bu çıkıyor.. Bu hamza hocanın Burak tarzı forvetleri beğenmediğini gösterir bence bu tarz forvetlere sıcak değil çünkü. Yönetim karışmazsa bence devre arası ilk işi iyi 1 santrafor almak olur. Sneijder'le de bi sorun yaşamaz inşallah iyi başlar.[/FONT]
Geçmişe hiç güvenmiyorum artık. Mancini geldiğinde de burada ''Burak bir daha oynamaz'' veya ''tek forvet oynarız artık'' diyen çoğunluktaydı. Keşke yapsa ve Sneijder hakkında sözleri genel zihniyetini değil de FT'ye birazcık yalakalık amacında olduğunu gösterir.

Geçmişe hiç güvenmiyorum artık. Mancini geldiğinde de burada ''Burak bir daha oynamaz'' veya ''tek forvet oynarız artık'' diyen çoğunluktaydı. Keşke yapsa ve Sneijder hakkında sözleri genel zihniyetini değil de FT'ye birazcık yalakalık amacında olduğunu gösterir.

Burak tarzı forvetleri sevmiyor Mancini'de zaten o yüzden Burak'ı sağa çekmişti hatırlarsan. He o konudaki yanılgısı uzun boylu atletik vs. diye sağ forvete alıştırmaya çalıştı Burak'ı bu da futboldan olsa bile futbolcudan pek anlamadığını gösterir veya yönetim kesmemesi için müdahalede bulundu. Hamza ligi iyi biliyordur zaten Burak tarzı forvetler galatasaraya uygun değil. Akhisar'da bile merkezde Gekas değil Niasse olduğu için takım ilerde çoğalabiliyor diyor işte adam. Bence icraat yapacak görelim bakalım.

Bilal fayda sağlar ama Gekas tutmaz bizde.

Ayrıca kadromuzda Yekta kabızı olacağına Bilal olsun. Daha faydalı oynar.

Akçay, "Her hafta Gekas'a fazladan 1 gün izin veriyoruz. O gün istediğini yapabilir. İster idmana gel, ister gelme tatil yap, bu serbestlik senindir dedik. Takımda Gekas'tan savunmaya ve güvenliğe yönelik isteklerimiz oldukça az. Oyun planımızı tamamen onun özelliklerine göre kuruyoruz. Onun sihrini de vereyim. Rakipten uzaklaşarak oynuyor. Yumuşak ve etkili bir vuruş tekniği var. Bilal'le saha içinde çok iyi ikili ilişki sağlıyorlar. Güray'la da oyunda iyi anlaşıyorlar. O bizi taşıyor, biz de onu" açıklamasını yaptı.

Hamza hoca gekası aldırır ve sneijder temelli bir oyun sistemini adam akıllı takıma monte ederse başımın üstüne koyarım,

zaten bu durumda kesin şampiyon oluruz..

Bize Demba Ba gibi birisi lazim iste. Huntelaar falan gelse keske.

bu yıl kolay kolay transfer yapamayız heralde. herşey emanetçi.
eldekileri yollamaya çalışırlar tek hareketlilik bu olur transfer döneminde.

Prandelli gelmeden önce hakkında ne diyordu Uğur Meleke hatırlayan var mı?

Katiliyorum. Bu adam büyük kulüp de oynayamaz. Kücük kulübün büyük topcusu oluyor ancak.

Bochum - yildiz
Leverkusen - eh iste diyelim
Portsmouth - kayboldu
Berlin - eh iste diyelim
Frankfurt - yildiz
Samsun - yildiz
Levante - kayboldu
Akhisar - yildiz
Konya - yildiz
Akhisar - yine yildiz
Rakip defansın boşluklarını iyi gören bi forvet sadece. Bize kapalı defans açabilecek, koşularıyla da arkadaşlarına bos alan yaratabilecek bi adam lazim. Baros gibi.

N5

Gekas'ı bizzat yollatan Hamza Hoca, gerekce olarakta bize cok yönlü bir hücumcu lazım deyip Niasse'yi aldırdı.

Gekas'ı aldırmaz, Burak'ıda direk yollatır.

Zaten madem yabancı bir santrafor aldıraz bu daha kalite bir santrafor olmalı. Mesela Huntelaar.

Sen Hamzanin Buraki yollayacagini mi dusunuyorsun gercekten?

Burak ile Selcuk ne kadar mac varsa onumuzdee hepsine ilk 11 baslayacak.

6 aylığına gelen adamın burakı selçuk'u göndermek isteyeceğini düşünenler var.

Nerelere vuram hangi uçurumdan aşağı atam kendimi

imgres

Geri
Üst Alt