Hamza Yüzünden Ceza Alanlar Buraya

Hamza ve dursuna ana avrat girdim ve artik burdayim. Adamlar burada.d

1905

Bende Tursuna ve bu ruh hastasi Hanzoya küfür ettigim icin buradayim.
Bir hafta sonra cezam bitiyor...

2 gün kaldi .. özlicem hepinizi, zaten uzun sürmez en gec cl macindan sonra burdayim :(

Arkadaşlar hepinize selam.
Bu ceza onurlu bir cezadır, bu cezadan dolayı gurur duyabilirsiniz. Hepinizin yanındayım.
Zafer bizim olacak. :ayatollah:

Hicbirseye yanmiyorumda bu cigeri bes para etmez capsizlar yüzünden ceza aldik ona yaniyorum,yoksa bunlar her türlü küfürü hak ediyor.
Kulüp dünyaya rezil oldu,memlekette ne kadar fenerli ve besiktasli it köpek takimi varsa hepsinin agzina sakiz olduk.
Dursun ve Hamza Allahinizdan bulun haysiyetsizler.

Arkadaşlar hepinize selam.
Bu ceza onurlu bir cezadır, bu cezadan dolayı gurur duyabilirsiniz. Hepinizin yanındayım.
Zafer bizim olacak. :ayatollah:

Admin Dursun istifa ederse yönetime sövenler için af mı olur indirim mi olur bilemem artık bize bir güzellik yaparsınız herhalde. ben forumda en az 500 kişinin söylemek isteyip de söyleyemediklerini dile getirdim. Sizlerin hislerinize tercüman oldum. Sırf herkes görsün diye konu açarak yaptım :)

Hicbirseye yanmiyorumda bu cigeri bes para etmez capsizlar yüzünden ceza aldik ona yaniyorum,yoksa bunlar her türlü küfürü hak ediyor.
Kulüp dünyaya rezil oldu,memlekette ne kadar fenerli ve besiktasli it köpek takimi varsa hepsinin agzina sakiz olduk.
Dursun ve Hamza Allahinizdan bulun haysiyetsizler.

Ettik işte :)

Beni adminler kurtarır anca. dursun özbek gitsin de 6 ay daha versinler sorun değil. :)

Dursun bir istifa etsin de gerisi kolay.

sadece hamza değil dursun a iyi giydirdim hala istifa etmedi yüzsüz alçak

Hamza'ya Umut'u ilk 11 de başlattığı için sövdüm 20 gün falan kalmıştır o zamana kadar Dursun gitmezse akrostiş yapıp 7 sülalesini elden geçireceğim saygılar.

Caps almana gerek yok, yönetimde çoğunluk çıkarsa Dursun yüzünden ceza alanları belki affedebiliriz. :)
Diğer adminlere kulis yapabilirsiniz :D

Caps almadım, admine de güvenmeyeceksek girmeyelim foruma. Şaka bir yana ceza problem değil. Dursun gitsin de gerisi kolay.

Devrim şehitleri ölümsüzdür.

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt