hamzadan nefret etmek

inanilmaz bir nefret hissediyorum bunlara karsi

4. yildizi da zehir zikkim ettiler allahin capsiz ve vizyonsuz cobanlari

ben böyle korkak, basiretsiz, ürkek ve ne yapacagini bilmeyen bir yönetim + hoca görmedim

ulan daha forma sponsoru bile bulamadiniz rezil herifler.

inanilmaz bir nefret hissediyorum bunlara karsi

4. yildizi da zehir zikkim ettiler allahin capsiz ve vizyonsuz cobanlari

ben böyle korkak, basiretsiz, ürkek ve ne yapacagini bilmeyen bir yönetim + hoca görmedim

ulan daha forma sponsoru bile bulamadiniz rezil herifler.

aynen 1 ay önce 3 tane sponsorla görüşüp en kısa sürede anlaşılacak biriyle diyordu bi kanalda yalan oldu o iş

"Hamza Hamzaoğlu: Taraftarlarımıza güzel bir sürprizimiz var. Sezonu birlikte açalım diye Ağustos'ta İnter ile TT Arena'da karşılaşacağız."

Bildiğim kadarıyla transfer esnasında alınan bir karar daha 2013 te. Neyin sürpriziymiş bu hoca...

"Hamza Hamzaoğlu: Taraftarlarımıza güzel bir sürprizimiz var. Sezonu birlikte açalım diye Ağustos'ta İnter ile TT Arena'da karşılaşacağız."

Bildiğim kadarıyla transfer esnasında alınan bir karar daha 2013 te. Neyin sürpriziymiş bu hoca...

Taraftar olarak biz de minik sürprizler hazırlayacağız ona, hiç merak etmesin. :)

Cehaletten nefret etmektir.

hamza GS td olmak ıçın çok pasıf bır ısım.şampiyon oldugu kadronun temeli FT min kurdugu kadro.albayrak ve ali dürüstle şampiyon oldugumuz bariz belli.ali dürüstsüz ve albayraksız sonu kaçak başkan aysal gibi olur bu sene..

Geri
Üst Alt