Hamzaoğlu: "Fatih Terim'in göreve gelmesiyle kendim göreve gelmiş kadar mutlu oldum"

Bu sitede moderatör varsa burda yorum yazan herkeze myc verir

Bu kadar terbiyesizlik olmaz yahu Galatasarayda antrenörlük yapmış 3 kupa kazandırmış adama denilenlere bak

Adamsanız o kupalar elimizde kalkarken bunları söyleseydiniz ya

İşsizlikten burda atıp tutuyorsunuz be kardeşim
Heee doğru. İşimiz gücümüz yok sebepsiz yere bu gerizekalıya sövüyoruz. Naparsın işte, hobi bizimkisi.

Sinir ile alakali aciklamalari iyi yaw

tt arenada hamza hocamızı bağrımıza basmamızın akabinde 3 puanı bize hediye edicektir hiç şüphesiz

Saygi duymak isteyenler buyursun duysun, hic bir lafim yok.
Ancak, rica ediyorum ayni sekilde bu adamin kendi yaptiklari yüzünden olan tepkiye karismayin.
Gecen arayip bulmustum bugün bulamadim, o yüzden kendim yaziyorum "Avrupa Kupasina gidememe durumu olan takimlar var".
Bunu kendisi bizden sonra gittigi Bursaspor´da söyledi, o sene bizim ceza yüzünden Avrupa Kupasina gidememe durumumuz vardi ve dolayisi ile bu katilma hakki daha alt siralarda ki takimlara kayacakti. Eger yanlis hatirlamiyor isem bu takimlardan biri Bursaspor idi.

Son düzenleme:
Yurekten Cimbomlu birinin aciklamalari

Beşiktaş a koyarsan hakkındaki düşüncelerimde %1 lik bir pozitif ivme olacağını düşünüyorum.

Etmeyeceksiniz kardeşim Galatasarayda kupalar kazandırmış birine ettirmem !

Bende çıkıyım önüme gelene bir sebep bulup burda gerizekalı diyim uyarmı ?
scarlett-johansson-a-guzel-diyen-bana-demesin_1157517.jpg

Gördüğüm kadarıyla tekrarlamakta kesinlikle fayda var.

Mal herif.

sent via GSC

Ben bu forumda 10 yıldır duruyorum bu kadar ciddiyetsiz samimiyetten uzak ve ergen bir tayfanın bu kadar önüne geleni yazdığı bir dönem görmedim

Birde bu tayfa Dursun Özbek nasıl Galatasarayı yönetiyor diyor herkes çuvaldızı kendine batırıp bir kendi uslup söylem ve cümlelerine baksın

Ben bu forumda 10 yıldır duruyorum bu kadar ciddiyetsiz samimiyetten uzak ve ergen bir tayfanın bu kadar önüne geleni yazdığı bir dönem görmedim

Birde bu tayfa Dursun Özbek nasıl Galatasarayı yönetiyor diyor herkes çuvaldızı kendine batırıp bir kendi uslup söylem ve cümlelerine baksın
Beğenmiyorsan, kapı orada. Yallah başka foruma. Veyahut engellersin. Paşa keyfin bilir. Dengetor veya dursun ile var mı akrabalık? Bu kadar zoruna gittiğine göre... Bir gerizekalıya gerizekalı denmesi neden hoşuna gitmiyor?

Gs store dan aldiginiz formalarda 4. Yildiz varya,iste onun bas mimari

Geri
Üst Alt