Hamzaoğlu: "Fenerbahçe'ye giderek Galatasaray taraftarını üzmek istemem"

Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin Başına Geçse Üzülür Müsünüz?

• Kullanılan toplam oy
    76
  • Anket kapatılmış .
Wesley Sneijderden iyi faydalaniyordu. Yasin, Sabri, Balta ve Selçuk gibiler de iyi oynuyordu sampiyon oldugumuz sezonda. Hatta Sabri Gökhan Gönülden daha iyiydi o sezon. Bunlari yazarken gözlerim biraz yaşardi. Ah 3 kupali :cry::cry:

1540303995918.webp

Bursaspor'un Avrupa kupalarına katılma ihtimali üzerine konuşan Hamzaoğlu, "Bazı kulüpler eğer ceza alırlarsa belki ligi 7. ve 8. sırada bitiren kulüpler de Avrupa'ya gidebilir." dedi.

beğenmediğim bir futbol görüşü var
gecen seneydı yanlıs hatırlamıyorsam trtye verdiği bir demeçte, transfer yapma imkanım var ama yapmayacağım, içimizdeki mevcut oyunculardan max verim almaya calısacagım, yabancı transfer dusunmuyorum falan demıstı

ama kendisine saygım sonsuz
en nihayetinde kulube 3 kupalı neffis bir sezon yasattı

hodzamda cok sever kendisini

564f86d60f254460b0ee9479.jpg

5a7da5260f25440f54d54bba.jpg

Eger 'dengeler' de israr edeceksen git, desteklerim.

Birde sikeciler 'denge' balansi cek. Jem felan sevinmirstir simdi ayip olmasin

Bu aciklamayi yaparken orada olmak ve tek bir soru sormak isterdim, Avrupa yasagi alacagimizin konusuldugu zamanlar "Avrupa´ya gidememe durumu olan takimlar var" aciklamasini yaparken de düsündü mü acaba Galatasaray taraftarini.

Maalesef katılıyorum,hoca hata yaptı o açıklamasında.

3 kupa icin Tesekkurler hamza hoca

Kritik bir sampiyonluk kazandi

Hocam neden üzüleyim ya , aksine ekmek parası kazanman lazım dombili oğlun için. Bence Fenerbahçe kapılarını bir zorla . Ben üzülmem şahsen. Hoşuma gider.

:asd:

kuracaksın takımı iyi bi hoca getireceksin yardımcısı olarakda bu ozmaan iyi iş yapar, takımın anahtarını verınce kimleri aldıgını gorduk

ne hali varsa görsün

3 kupalı hocam Fenerbahçe'ye gidip 3 kupa almamak için açıklama yapmış.

Tek sevmedigim yönü yerli seviciligi. Yoksa iyi adamdir hamza hamzaoglu.

Geri
Üst Alt