Hamzaoğlu: "Gaziantep ve Hatayspor’un maçlarını sezon başından beri yok saymak bana daha adil bir karar gibi geliyor"

Vizyonsuz oldugu taa bizde hocalik yaptigi zamandan belliydi. O zaman bile takimin yarisi dagilmisken hala 'transfere gerek yok, icimizden halledecegiz' diyen heriften birsey olmayacagi cok belliydi zaten artik hocalik vasfi da kalmadi. Bitti kariyeri cunku.

bildigim kadarıyla nba'de takımlar farklı takımlarla farklı sayıda mac oynuyor. mesela new york şikagoyla 4 maç yapıyor, miami şikagoyla 2 maç yapıyor. buna da kimse itiraz etmiyor diye biliyorum.

Yaa bu şimdi neresinden tutsak nesini konuşsak tövbeee..

Bu adamı tanımak istiyorsanız sadece 2 şeye bakmanız yeterli;

1. Sezon başı kampı GSTV görüntüleri. Burak kampa katıldığı andaki orada bulunan kameraların önünde Dengeoğluna özellikle iyi bakınız. Neler konuştuğuna ve mimiklerine..

2. Şampiyonlar liginde kendi kalemize gol attığından sonraki hal hareket ve konuşmalarına (maç içi ve maç sonu)

Şimdi bir de Okan övgüsü yaparak aklınca bir takım şeyler deniyor, bu arada Okan hocamı severim ve destekledim de gelmesi için lakin hocamız Galatasaraylı değil bejekelidir. Ayrıca dengeciyle birlikte denge kamplarına da katılmıştır.

Neyse uzatmayalım ; ülke şuan hala yeteneksizlerin,zekasızların,eğitimsizlerin,sinsilerin,şerefsizlerin ve bilumum oksijen israflarının üstün cesaretine ve gür seslerine dolu dizgin şahitlik etmekte ve maruziyeti artarak devam etmektedir.

Sayın zeka yoksunu şöyle yapalım o maçta alınan sarı kartlar da sayılmasın misal olur mu.
Ona bağlı etki eden bütün maçları da (yaklaşık 300 maç) tekrarlayalım en adili bu olur.

Beyin yok ki.
Kural var embesiller bir takım maçlara çıkmazsa kalan maçlarda rakip 3 puan alır.
TFF sadece düşürmeme konusunda garanti veriyor.

Fikirleriniz için teşekkür ederiz sayın Vasat Vasatoğlu ama sizin fikirlerinizin pek bir önemi yok!

Süper Lig'de takım bulur yakında.

umut bulut varken forvet transferine gerek yok diyen adamı ciddiye almayın zaten.

Kendisini severim ama yerli fetisizmi kendisini bitirdi.

Senin ben adaletini. Kulübün ekmeğini yiyip hainlik yapıyorlar.

videoda söyledikleri 100% doğru

kaldı ki podolskiyi de almıştık yani burak poldi umut kafi bir hat
poldi direkt kanat forvet oynuyordu orada da alternatifi yok idi

kepaze 1 ön hat olduğunu kabul etmek gerekir

beleşe gignacı istememişti bu herif

elveda-hattori-hanzo-4804.jpg

poldi direkt kanat forvet oynuyordu orada da alternatifi yok idi

kepaze 1 ön hat olduğunu kabul etmek gerekir

beleşe gignacı istememişti bu herif

bence forvet lazım değildi zira burak iyiydi, fakat orta sahayı kuvvetlendirmek gerekir idi. bilhassa melo gidince. yasin-burak-poldi arkalarında sneijder yeterdi ama bunların arkası selçuk ve birlo idi.

bence forvet lazım değildi zira burak iyiydi, fakat orta sahayı kuvvetlendirmek gerekir idi. bilhassa melo gidince. yasin-burak-poldi arkalarında sneijder yeterdi ama bunların arkası selçuk ve birlo idi.
doğru orta saha ve sağ bek de kepazelikti cidden

jem karacan allah seni kahretmesin hamza

maxi pareira mı ne benficanın sağ beki o dönem o da boştu vetolamıştı diye hatırlıyorum

günler hamza-cüneyt-dursun 3lüsüne sövmekle geçiyordu

keşke soyadı hadiabiiii olsaymış.

bizde ona Hamza Hadiiiabiiii uğraştırma bizi derdik.

Geri
Üst Alt