Hamzaoğlu: ''Niasse'yi sosyal medya tepkisi yüzünden alamadık, bu bir dramdır''

Asıl dram senin gibilerin şu şike liginde nimetten sayılmasıdır. Sen hocaların kezbanısın. Aynı zamanda iğrenç derecede yalancı ve ırkçısın. O yüzden kes sesini ve Bursa'da ne halt yiyorsan ye! Galatasaray'ın adını da ağzına anma artık rezil herif...

Demek sosyal medyayı takip ediyorsun HANZO.O zaman sana 2 kelime 10 harf lafım var bunu da oku.''AT TARRAĞI''

Son düzenleme:
Hain köpek aklınca bizi suçlayacak sanki her boku bizim dediğimiz gibi yapmış gibi.Kendin dememiş miydin bunlar gerçek galatasaraylı değil kale almıyoruz diye.O beğenmediğin taraftar seni gönderince şimdi böylemi oldu?

Bizden tepki gelir diye yapamamışlarmış bak bak bak.

En büyük dram, senin gibi bir SIĞIRIN Galatasaray'da teknik direktörlük yapmış olmasıdır Hamza..

Burak'ı zorlayacak forvet istiyordu.Transfer edilse yedek forvet olarak kullanacaktı.

Dursun açıkladı zaten çok bonservis istediler alamadık diye

Tepkiyi bırak Allah'tan korksan Sabri'yle Umut'la o sözleşmeleri yaptırmazdın.

Hamza hocayı severim. Ama şunu demeden geçemeyeceğim.madem taraftar tepkisi önemli o zaman jem, sabri, umut son olarak José taraftar tepkisine rağmen niye alındı.onuda söylesin.gerçi masa başı haber olabilir

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Siz misiniz Niasse'yi istemeyen forvetsiz oynayın da görün demişler resmen, benim dediğim olmayacaksa taraftarın dediği de olmayacak demiş, bu takım kişilerin inadı, kaprisi yüzünden bu durumda.

yav he he sosyal medya tepkisini dikkate alsanız burak umut sabri şutlanır sağlam bir forvet ve yedek alınırdı sağ bek alınırdı jpk gibi çöpler alınmazdı vs vs

kes lan

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oumar Niasse: "Lokomotiv'le alakalı karmaşık bir durum vardı, beni bırakmak istemediler. Dürüst olmak gerekirse ben Galatasaray'ı istedim."

Kes sesini Hamza Sahtekaroglu

Geri
Üst Alt