GSC Portal Hamzaoğlu Resmen Açıklandı

Bu saatten sonra birlik beraberlik zamanı belki de takımı uzun yıllar başarıya taşıyacak bir hoca kazandık bekleyip göreeğiz.

Derin GS liseliler dedik derin Gs Terim cikti, adam once adamlarini yonetime yerlestirdi simdi gecici adamini takimin basina getirdi. mayis'da adami adnani baskan yapip kendi gelicek.

Vay anasina vay

Çabuk karar vermek zorundaydık ve Türk olmalıydı.

Karaman'dan, Tugay'dan her türlü iyidir.

Her sıkıştığımızda Hagi'ye gittik. Yettiydi artık adamı kırıp kırıp gönderdiğimiz.

Akhisarda oynattığı futboldan sonra hamza hoca ne t.d yaw kısıtlı oyuncularla neler yapıyor diyodunuz takımın başına geldi mırın kırın ediyorsunuz gerçekten derler yaa komşunun tavuğu bize kaz görünür diye ..

Hayırlı olsun, Sneijder hakkında söyledikleri için kızmıştım ama göreve getirildiğine göre sahip çıkıp desteklemek lazım. Başarılar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Akhisarda oynattığı futboldan sonra hamza hoca ne t.d yaw kısıtlı oyuncularla neler yapıyor diyodunuz takımın başına geldi mırın kırın ediyorsunuz gerçekten derler yaa komşunun tavuğu bize kaz görünür diye ..

ama sen gercekleri gormustun dimi renktas
biliyodun dimi

Prandelli yavşağından sonra her teknik adam Morinho gibi görünüyor.

Hayırlı uğurlu olsun ben sevindim.Muhtemelen geçiş dönemi için bir td aranıyordu.Yeni yönetimle oturulur konuşulur, belki de yeni bir efsanemiz olur kendisi.

Prandelli ile yeterince rezil olduk zaten. Daha fazla rezil olacağımızı düşünmüyorum.:)

GT-I9300 Tapatalk

Hayirli ugurlu olsun. Yuvana hosgeldin Hamza hocam. Umarim uzun yillar Galatasaray´da kalirsin.

Galatasaray´a yakisan karakterde bir adam öncelikle ve iyi bir hoca. Insallah oyuncular haysiyetsizlik yapmaz da adam gibi oynarlar.

Mayıs sonu gidecekse sorun degil

Tapatalk

Ne kadar çok faydalı olacağını düşünmesem de yönetim en azından alternatifler arasından kötünün iyisini seçtiği için mutlu oldum. Hayırlı olsun demekten başka seçenek yok. Umarım takımı şampiyon yapabilirsin Hamza(1+oğlu)!

Geri
Üst Alt