GSC Portal Hamzaoğlu Resmen Açıklandı

Pek uygun bir açıklama olmadı uluslararası hocaların hepsi kötümü diyeceğiz şimdi ? mesele potansiyelde ,ben Hamza hocada o hırsı ve o liderliği o potansiyeli göremiyorum,dediğim gibi umarım beni yanıltır ve çok başarılı bir hoca olur
inşaallah.Kaos bir ortam var ve işi çok zor

inşaallah.Kaos bir ortam var ve işi çok zor
Galatasarayın sorunu prandelli değildi,sorun futbolculardı ve maalesef sabotaj vardı,şimdi kusura bakmasın kimse ama gölge fatih terim takımın başına yeniden geçti,Maalesef yerli futbolcu hükümranlığı devam edecek zira gelen kişi buna çok elverişli ben şimdiden SNEİJDER DEVRE ARASI KESİN YOLCU DİYORUM

Tekrardan hayırlı olsun. Umarım faydalı olur.

Galatasarayın sorunu prandelli değildi,sorun futbolculardı ve maalesef sabotaj vardı,şimdi kusura bakmasın kimse ama gölge fatih terim takımın başına yeniden geçti,Maalesef yerli futbolcu hükümranlığı devam edecek zira gelen kişi buna çok elverişli ben şimdiden SNEİJDER DEVRE ARASI KESİN YOLCU DİYORUM
Bence şunu atlıyoruz.Ligde Hele de bu yabancı sınırlamasında şampiyonluk yerlilerin veriminden geçiyor.Bence yerlilerden verim alabilecek bir hoca hamza

Sneijderin oynamamasi da mi Prandelli nin suçu değil

Artık şu aşılardan biri tutsun arkadaş diyecem ana demekki sorun futbolcularda

Yanlış zaman galiba hamza hocanın gelmesi.Başta olumluydum ama gittikçe olmayacak galiba noktasına geldim

1024091.jpg

hayırlı olsun tüm camiamıza. başarılı olur inşallah. bizlere artık destek vermek düşer.

Geri
Üst Alt