Üye Görüşü Hamzaoğlu Sezon Sonuna Kadar Selçuk ve Burak'ı Kesmez Bahsi

Ben bu ikisini keseceğini düşünmüyorum... 9 Kişi ile iyi performans sergilemenin yollarını arayacaktır...

Bu saatten sonra Burak ve Selçuk u eski performanslarınında üstüne çıkarsa bile benim gözümde ikiside bitmiştir.

Galatasaray kimsenin keyfi, sevdiği hocaya göre oynıyacağı kulüp değildir.Önceki iki hoca'nın suçu neydi denilir o zaman, Yabancı olmaları mı?

Bu ikisi artık kredisini doldurdu.Yaptıkları hem taraftara, hem oyunculara, hemde Galatasaray kulübünün iki yılına mal oldu...

Galatasaray Selçuk ve Burak ikilisinden bu sene için sonuna kadar faydalanacaktır.Ben ikisini sevmeme ve tahammül etmeme rağmen; kendimi onların yerine koyduğumda sezon sonu mutlaka Avrupa'ya giderim.Çünkü ikisi için Galatasaray adına bir hedefleri kalmadı...

Hamza hocaya böyle bir baski yapmak cok dogru degil. "Kesmezsen tavir aliriz, kesersen kral olursun" tarzi bir baski dogru degil.

Hamza hoca basarisiz olmak mi ister? Kendisi icin en dogru karari mutlaka verecektir. Belki de bu oyunculari toparlayacak ve yüksek verim alacak?

O yüzden bekleyip görmek lazim. Zaten bu oyunculardan cok daha iyi oynayan oyuncularimiz da acikcasi yok. Al birini vur ötekisine.

Dolayisiyla hocaya destek olmak lazim, güvenmek lazim. Kadromuz bu. Fazlasi yok. Ya kazanacagiz, ya da hep beraber kaybedecegiz.
Hepsi dogru ama şu mantalite degişmesi lazim. Bence bunlardan daha beteri olamaz. Sorun iyi oynamamalarindan çok mücadele bile etmiyorlar. Hoca bunlarin verimini arttirayim diyebilir. 2-3 maç oynatir. Eger hiç verim alamayip israr ederse burada eleştiri yagmuru olur.

Geri
Üst Alt