Haber Hamzaoğlu: "Sneijder aldığı parayı hak etmiyor" (2014)

gecen sezon en kritik maclarda takimi sirtlayan adam icin agir olmus .. ama hak verdigim kisim takim o kadar kotuydu ki snijder kurtarici rolu ustlenebildi.

bizim alisik olmadigimiz bir 10 numara . soyle ki : biz 10 numara deyince hagi gibi , cok rahat adam eksiltebilen hatta adamlar eksiltebilen, hayranlik duyacagimiz ara paslar atan , akil dolu golleri olan birini dusunuyoruz.. snijder gercekten 90 dk sadece 3-5 dk gorunuyor onda da gol atiyor . yani hagi gibi degilde jardel gibi bir algi olusuyor . bende gercekten snijder in yerine hagi gibi bir 10 numara isterdim .

demem o ki burak in yanina sergio aguero gelmiyorsa snijder bas tacidir.

Adam orda sneijderin söylediklerine karşılık Türk futbolcusunu korumak adına bişeyler söyledi. yabancılar yerliler kadar mücadele etmiyor demek istedi ama bir an sinirlerine hakim olamadı. sneijder söylediklerinde yine de haklı ama bunu basının karşısında söylemesi hoş olmadı

Ne dedi ki ?

Edit: Anladım olayı.

Adam o kadar saçmaladı ki yorumundan hemen sonra fanatik bir fenerli arkadaş sms attı bana "Hamza Sneijder'e trip attı, Kezban'ın Türk Antrenörleri için karşılığı resmen" diye. Bu Türk oyuncuları ve antrenör bozuntuları beter olsunlar, futbol zevkimizin içine ettikleri yetmiyormuş gibi bir de lige değer veren adamlara karşı resmen "yabancı futbolcu nefreti" kusuyorlar her platformda.

İşin sadece Sneijder ile ilgili olan yorum kısmına gelirsek; söylediğinin tam tersi Sneijder Galatasaray'da çok daha iyi performans gösteriyordu. Milli takımda şu ana kadar cidden kötü oynuyor. Fakat bunun da nedenleri var tabi ki, milli takımda forvet hattı dışında düzgün topçu olmadığından ve takımın sistemi gereği adam geride mücadele etmek zorunda kalıyor defansif ortasaha gibi. Fakat Kebapçı yancılığı ve yabancı düşmanlığı gözünü o kadar kör etmiş ki Hamza denilen antrenör bozuntusunun, bu kadar basit bir tespiti bile edemeyecek kadar aciz duruma düşüyor. Üstüne yaptığı para/hakedilme/Türk topçusu yorumu cidden tüm saygınlığını yitirmesine sebep oldu.

Adam düşüncesini söylemiş bu kadar hakaret edilmesi insanların çapını gösteriyor bide olayı türk antrenörler seviyesine indirenler var hatırlasınız bundan

6 ay önce vangalde futboldan anlamıyordu sırf snejderi kadroya almıyor diye :)

Normal bunlar, bütün yerli teknik adamlarda var bu zihniyet...

Yabancı sınırı kalkarsa, yerli hocalar iş bulmakta zorlanır...

Yerli oyuncular çoğunlukta olsun ki, kendileri de işsiz kalmasın...

Sneijder Türk oyuncularına kapalı parantezde hakaret etti. Hamza Hoca'da bunu yediremedi :)

Sneijder'in Dünya Kupasından sonra gitme olasılıgı yüksek bence, yoksa böyle bir acıklamayı yapmasının bir manası yok.

Sneijder Türk oyuncularına kapalı parantezde hakaret etti. Hamza Hoca'da bunu yediremedi :)

Sneijder'in Dünya Kupasından sonra gitme olasılıgı yüksek bence, yoksa böyle bir acıklamayı yapmasının bir manası yok.

Sneijder bu aciklamayi kime ve nerede yapmis, bir söylesende biz de aydinlansak?

Benim bildiğim Sneijder böyle bir aciklama yapmaz. Bu kisilik ve karakterde birisi degil Sneijder. Ek olarak Hollanda ve İtalyan basinin komple taradim, böyle bir aciklama göremedim.

Sneijder aldığı parayı çatır çatır hakediyor sonuna kadar

Keşke daha fazla Sneijder gibi futbolcumuz olsa

Hamza iyi biridir. Birini hedef alıp atar yapacak karakterde değil...Ama bulunduğu pozisyon yağcılık gerektiriyor. Tıpkı Hasan Şaş vs. gibi.

Sneijder değil golü Kuyt atmış olsa kuş medyası ortalığı ayağa kaldırırdı.Ama istedikleri kadar uğraşsınlar Sneijder in klasik özelliği giden maç ya da büyük maç ları çevirme özelliğine sahip.

en önemlisi bize Mancini gibi Wesley in futbol dilinde anlayacagi adam lazigm, türk filan omaz, türkiyenin en iyi td olan Fatih Terim bile Wesleyi oynatamadi, digerlerini düsünüz... zaten hepsi yabancilara kaprisliler

Bunun ağababası da hayatı boyunca ismi kendi isiminin önüne geçebilecek yabancıları hep kıskanmıştır zaten.

Şöyle oluyor takımın en çok kazanan 2. youncusuysan ya lidersindir yada santrafor oynuyorsundur... Bunları yapamıyorsan o parayı haketmıyorsundur.. Burak selçuk filan deme inan onlarda geçen sene haketmediler..

218528_340.jpg

bu herife allahın hamzası dediğimde aldığım tepkileri hatırlıyonuz mu?

ALLAHIN HAMZASI

Kebapçı yamağı yalaka hamza. Senin ustanda da haysiset yoktu, tükürdüğünü yalardı, sana da Sneijder yalattı. Ey Fatih Terim severler; yamağının Sneijder hakkındaki düşüncesi buysa, ustasının düşüncelerini şimdi anlayabildiniz mi! Daha da vahimi, Türk milli takım antrenörü, geçen yıl Sneijderin Galatasaraya katkısını gözlemleyip anlayamamış bile. Sonra siz bu milli takımdan bi halt olmasını bekleyin. Utanmaz arsızlar, Sneijder denen adam size kapak takmaktan yoruldu size utanıp susmasını bilemediniz, bilemediniz çünkü kininiz o kadar büyük ki, Bu klupten kazandıklarınız zehir zıkkım olsun.

Hünkar Mutlu @hunkarmutlu · 13 sa.

Sneijder'in World Soccer dergisinde çıkan röportajından bir bölümü paylaştım yayında. Dergiyi bulup röportajı okuyabilirsiniz.. Saygılarımla

Dünkü spiker Sneijder'in açıklamalarının kaynağını twitterda açıklamış.

Geri
Üst Alt