GSC Portal Hamzaoğlu’nun 11’i Şekilleniyor!

Tolga Han Özaslan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
hamzaoglu-idman600_NZAOK.jpg

Akhisar Belediyespor’u konuk edecek olan Galatasaray’da, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun karşılaşmada sahaya süreceği 11 netleşiyor.

Detaylar GSC Portal'da...

dikdörgen olarak sahaya şekillenirsek başarılı olabiliriz
prandelli hep üçgenden yanaydı

Ne anladim şimdi yine Burak,bari Pandev 4-5 mac oynasaydi Umut'la sans verirdi

Hamzaoğlu'nun prensi olacak Bruma!

Devamlı oynatacak gibi geliyor bana. Doğru olan da bu.

Tam istediğimiz kadro hodjammmm :D

Burak yerine iyi bir transferle uçarız :)

Sol kanat ta telles sagda bruma olcak gibi bakalım nasıl olacak aslında sagda Tarık solda bruma da olabilir

Burak oynamasa diye düşünuyorum da yerine de kim oynayacak ki.Diğerleri daha beter.

Burak, Hamit, Selçuk ve Yekta'yı ne kadar az kullanır, o kadar başarılı olur. Kendi iyiliği için, Emre Çolak, Umut ve Bruma'yı 11'e monte etmeli. Telles, Sinan Gümüş ve Koray Günter gibi isimlere de şans vermeli / daha fazla süre vermeli.

Fernando Muslera
Sabri Sarioglu - Aurelien Chedjou - Semih Kaya - Alex Telles / Tarik Camdal
Selcuk Inan - Yekta Kurtulus / Hamit Altintop
Olcan Adin - Wesley Sneijder - Armindo Bruma
Burak Yilmaz

Boyle cikacak GSCIMBOM gore​

Yarın Selçuk,Yekta ve Burak sarı kart görsün de Konya deplasmanından rahat bir galibiyet ile dönelim.

En ideali ilede cıksak kadronun yetersiz oldugu kabak gibi ortada.

Kalan 6 haftada min. puan kaybı yapıp 2.yarı sağlam takviyeler yapmak şart. Önceligimiz de A sınıf bir santrafor ile merkez olmalı, sonrasında diğer mevkiler...

Çift forvet Burak-Umut çıkacak.Sneijder'de sol kanat oynayacak, şimdiden kendinizi alıştırın.

Burak yerine Umut ile ideal kadro olabilir yalnız Burak ileride top tutamıyor gerçi hiçbir halt yapamıyor da :D Umut topu tutup arkadaki üçlüye servis eder..

Geri
Üst Alt