SON DAKİKA Hamzaoğlu’nun Kontratı Belirlendi

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
hamza.jpg

Detaylar GSC Portal'da...

En kötü sezon sonuna kadar kalacak öyle veya böyle yeni yönetim kendine göre birini getirecektir. Yapılanma vs yapılacaksa o dönemde yapılacaktır..

Mantıklı hamleler bunlar. Hem kendisi için hem Galatasaray için güzel bir sözleşme.

kac euro para alicak ? GSnin evladi cok istemez herhalde? Yoksa Terim gibi senede 2,5 goturmek istermi acabaaa

Pozitif bir karne sundugu takdirde hepsi Hamza hoca ile devam eder. Zaten degisiklige taraftar izin vermez.

Zaten adaylar bence simdiden belli. Biri Dürüst, digeri Öztürk. Hamzaoglu´nu Dürüst getirdi, devam eder. Öztürk de dogru secim oldugunu söyledi, o da devam eder.

Hayırlısı olsun bakalım inş. Şampiyon yapsında kalsın ama sneijderi gönderirse saldırirız.

Yardımcıları hasan şaş ve ümit davala diyorlar.

5 aylık bir süreden bahsediyoruz ve elde bitmis bir takım var. 5 ayda kimse bizi 360 derece döndüremez, sadece buna ortam hazırlar ve bu dönüsü seneye yapmamıza vesile olur.

Taktik bilgisi iyiyse, Oyuncular ile iyi anlasıp onları motive ediyorsa, Ocak'ta kalite transferler yaptırıp gelecek vadeden bir takım kurduracaksa, bence sampiyon olamasakta seneye devam edilebilir.

180 kăfi aslinda.

Arkadaş ne hasan şaş ı ya.

NTV ye çıkar çıkmaz her fırsatta GS a giydiren demediğini bırakmayan sneijdere sallayıp duran bir adamın GS da işi ne...

Zerre sevmem şu Hasan şaş ı ...

Abi şovmen olmayacak adam gibi adam lazım bize

İnşallah ilk hamlesi buraki kadro dışı bırakması olur

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 2 sene içerisindeki en mantıklı hoca seçimidir.

İlk çıktığı maçlarda bir Süperman etkisi beklemeyin. Burda hemen asanlar olacaktır. Bekleyip hamlelerini görelim önce.

GT-I9300 Tapatalk

İnşallah ilk hamlesi buraki kadro dışı bırakması olur

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu tür beklentileriniz varsa unutun, en azından 6-7 maçlık. adam kendisi denemeden; sen kadro dışısın, seninle küstüm, seni sevmiyorum der mi? demez. ayrıca bırakacak cesareti olduğunu da sanmıyorum..

Rezalet. Sneijder'i istemeyen, yabanci sinirlamasini destekleyen adam geliyor takimin basina. Peh..

Geri
Üst Alt