- 20 Haziran 2011
- 59.765
- 66.828
- 4.533
Abini koru ,ezdirme yönetim forumunda@Serkan Şafak , @Oğuzhan Aşı Ol tehlikeli raporlamalar yapıyor bilgin olsun istedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abini koru ,ezdirme yönetim forumunda@Serkan Şafak , @Oğuzhan Aşı Ol tehlikeli raporlamalar yapıyor bilgin olsun istedim
Maşallah, inşallah
Ofiste yanlışlıkla açtım, sen düşün halimi.Sabahın 7 sinde şaha kalkmamak lazım sıkıntı olabilir
AğlaYorumlara bak yaw utaniyorum
Yorumlara bak yaw utaniyorum
Hande hanim hakkinda yapilan yorumlar hakkinda düsüncelerin?Feminizm kokusmus bir ideolojidir
SaglikliHande hanim hakkinda yapilan yorumlar hakkinda düsüncelerin?
konuya bak sperm kokusundan geçilmedi herkes sefil 31. hayatlarında aglayarak buraya boşalmış gibi.
başkalarının adına niyet okuma mı dersin. aynalama yapma mı dersin primatlardan bol bişi yok zaten ki genel olarak banane demiyip her hafta izleyip takip edilip izlenme katıp sonra yargılamak da yani. azıcık özdeğerlendirme olsa zaten penisiniz frontal lobunuza kadar çıkamzdı.

+1905konuya bak sperm kokusundan geçilmedi herkes sefil 31. hayatlarında aglayarak buraya boşalmış gibi.
başkalarının adına niyet okuma mı dersin. aynalama yapma mı dersin primatlardan bol bişi yok zaten ki genel olarak banane demiyip her hafta izleyip takip edilip izlenme katıp sonra yargılamak da yani. azıcık özdeğerlendirme olsa zaten penisiniz frontal lobunuza kadar çıkamzdı.