Hangi Ağlaklık Daha Tiksinç?

Açık ara Rıza derim senelerdir daha ötesini görmedim. Adam pozisyona giremeyip ezile ezile yenildiği maçtan sonra bile Galatasaray maçında verilmeyen golümüz diye konuya giriyordu 5 ay böyle devam etti Ali Şaşal olayından sonra şu an fenere takmış vaziyette gözüküyor. Geçen senelerde de garip açıklamaları mevcuttur.

Son düzenleme:
Riza aglakligi ayri bir aglaklik olarak degerlendirilmemeli. Bjk aglakliginin bir alt dali olarak goruyorum.

Rıza ayrı bir seviye.

FB - BJK olarak bakarsak, BJK şampiyonluk yarışında FB ile baş başa kalsa bize sırnaşmaya, tersi durumda ise FB'ye sırnaşmaya kalkan tam ezik bir vakadır.

FB - BJK tercihinde BJK bana en iğrenci gelir.

Her zaman ve her yerde en ağlak Beşiktaş'tır.

fenerlilerin ağlamasını kaldırabilirim... hatta hoşuma da gider... beşiktaşlıların kendilerini olaya dahil etmek için şaklabanlık yapması ise dayanılacak zulüm değil... bu 5 sene arka arkaya şampiyon olsalar da değişmez...

itjk, çebi denen başkanıyla giderek daha tiksinç bir vaziyet almakta

Fasulyeden nimet bjk ağlaklığı hiç çekilmiyor ki + iki basari yakaladıklarında da dünyanın en büyük kulübü havaları da ayrı bi toksik.

bejeke ağlaklığı üzerine tanımam. bejekeyi sadece küçük bir kulüp bazında düşünmeyin bunların başkanı, 2. başkanı hocası, taraftarı,eski hocası topçusu komple camia olarak rezil bir şekilde ağlarlar ha kimse iplemez o ayri.Bide bu ağlaklar utanmadan yok şeref yok hakkı derler.bejeke küçük kulüptür ama ağlaklığı çok büyük ve rezildir

"Şerefli" muhabbetleri sebebiyle bjk.

Rıza eziği tabii ki.

Bu sene Avrupa'ya gitmeseydik ligi 5. bitirirdik dedi

Adam Avrupa'ya gitmeyi bile zul kabul ediyo, ondan nemalanıyo

Daha sene başında 3 sene üst üste Avrupa Kupaları'na gittik diye övünüyordu

açık ara jk
konu jk olunca
bambaşka dünyaları kafa yapıları var

BJK küçüktür ama mide bulandırır.

Rıza ancak bizim 2. teknik adamımız seviyesinde, klasman dışı. Osmanlı Veziriazamı = Avusturya Arşidükü gibi

Geri
Üst Alt