Gidip binip denemen lazim en iyisi o zaman. Bunun 5 kapililarinda pek fark olmuyor sanirim ölcümlerde, bir kac santim degisiyor sanirim ama pek bir bilgim yok sadece gördügüm kadariyla konusuyorum
2004 model benzinli. Ufak tefek seyler yaptirirmam gerekti simdiye kadar sadece ama 2016'nin sonlarina dogru kiz kardesim arabayi 2 defa duvara vurdu. Oradan bayagi maliyet cikmisti tamir boya derken. Yoksa simdiye kadar öyle aman aman bir sorun cikarmadi, öyle dedigim gibi ufak tefek seyler disinda birseyler cikmadi mesela klima sorunu vardi bir ara ama onun da filtresini degistirince düzeldi. Su kaciriyordu, orada da hortum degistirmistik. Boyasinda falan da solma gibi seyler yok, mesela benim bir arkadasta Golf var arabalar neredeyse ayni yasta ama onda solma basladi arabanin catisinda kapilarinda vs.
Araba full oldu mu yokuslarda biraz zorlaniyor. Bir kere 5 kisi + bagaj komple full yola cikmistik yokuslarda bayagi zorlanmisti. 60PS, ama kücük araba iste sonuna kadar her yerini doldurursan böyle olur tabi
Dedigim gibi git arabalarin icine bin, hatta arka koltuklara gec koltuklari en geri duruma getir bak sikisiklik nasil falan diye.