Hangi Ekip Daha Komik?

Yılmaz Erdoğan'ın işlerini sürekli takip etmeye çalışırım.

Bir proje olarak doğan ve sinema/tiyatro sektörüne bir sürü yeni eleman kazandıran "Mutfak" ve bunun televizyona yansıması "Çok Güzel Hareketler Bunlar" bence takdire şayan bir iş.

Ersin cok lazim degildi bence sektore

Çghb'dı. Ama sonra çok bozdular. Şöhret yaramadı. Bir de saçma sapan bi film yaptılar. Kendi ayaklarına sıktılar resmen. Güldür güldür de gayet güzel. İzlettiriyor kendisini. Doğa Rutkay falan.

Cepten giriyorum anket var mı göremiyorum. Ama ikisi de bir "Komedi Dükkanı" değil malesef..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

İkisi arasından Çok Güzel Hareketler Bunları seçerim ama bence bir Komedi Dükkanı değil ikiside.

Komedi Dükkanı ile kıyaslama yapmak pek doğru olmaz. Çünkü Komedi Dükkanı daha çok tek kişiye ağırlık vermiş, show niteliğinde bir program. Diğer yazdıklarım ise tiyatral programlar.

Güldür güldür beni guldurmuyor. Cghb cok daha iyiydi. Ama konu bitmisti onlarda da, bitirmeleri iyi oldu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gülgür Güldürün bazı parodileri çok iyiydi, Çok Güzel Hareketlerin hiç olamadığı kadar ;)

Çok güzel hareketler ilk 2 sezon harikaydı.

ÇGHB'da daha komik tipler ve daha komik skeçler vardı.

Güldur Güldur yakinda kalkar bence tutmaz reyting filan yapmaz

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Şu Showdaki programda rezil olan adam var ya ona nasıl gülmüyorsam bunlara da öyle işte

Geri
Üst Alt