Hangi Firmanın Sponsorumuz Olmasını İstersiniz?

galatasaray-away-football-shirt-1972-s_7368_1.jpg

Samsung olursa alirim en yeni cikanindan.

Samsung kullanan fenerlilerede bize sponsor olmaya devam edin deme keyfi bi baska olur :D

Beyler sürpriz olacak ama lukoil olmuş diyorlar yeni sponsor. Lukoil olduysa yasariz prestij olarak dandik gibi dursa da çok büyük bir enerji devi. Yillik net karlari 11 milyar dolarmis bir yerde okudum

Aslında türk hava yol da olur herifler heryerde reklam yapiyorlar

Bizim sponsorumuz ama gögüs sponsorluk da olabilir

* LG G2 Tapatalk *

THY bir zahmet olmasın . Adamlar Dortmunda , Barçaya falan özel uçak yaptılar bize sponsorlar ama sözde sponsorlar . Yabancı takımlara daha fazla değer veriyorlar net kere net . Sırf buna inat bile Qatar Airways veya Emirates sponsorumuz olmalı :)

Microsoft, Sony de karizmatik olur

* LG G2 Tapatalk *

Beyler sürpriz olacak ama lukoil olmuş diyorlar yeni sponsor. Lukoil olduysa yasariz prestij olarak dandik gibi dursa da çok büyük bir enerji devi. Yillik net karlari 11 milyar dolarmis bir yerde okudum

2000 yılından beri S.Moskova'nın forma sponsoru...

spartak-moscow-special-football-shirt-2012-2013-s_34533_1.jpg

Cok gicik durar forma üstünde

1mil az olsun samsung olsun :D

* LG G2 Tapatalk *

Önemli olan kaç para verecekleri. En çok parayı FıratPen verse bile kabul.

N5

En yüksek ücreti kim veriyorsa o olmalı.

Tabi İnşallah şöyle güzel ve kaliteli bir marka veriyordur en yüksek teklifi. Samsung gibi mesela :)

Forma sponsoru konusunda çok yüksekten uçulmuyor mu sizce de? 20-25 milyon €' lar konuşuluyor ki Chelsea bile Samsung'dan 12 milyon € alıyor. 15 milyon € bence ideal bir rakam. Bu rakamın üstü ise inanılmaz olur.

Varmı gelişme..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

SAMSUNG açıklansın bir an önce

transferler kadar merak ve sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Geri
Üst Alt