Hangi Firmanın Sponsorumuz Olmasını İstersiniz?

Gazprom hayalleri kurarken inşallah Atiker sıralı otogaz sistemleri falan olmaz

Forma sponsoru : Fly Emirates

Uçak sponsoru : Pegasus

Mobil Sponsoru : Vodafone

Otomobil Sponsoru : Audi

YEAH

KublM95.png

XBOX da çok güzel duruyor ama önce para Samsung da iyidir ayrıca

Biz XBOX'la ne zaman sözleşme imzaladık anlamadım. TT Arena'nın girişinde de XBOX reklamları var. Nereden çıktı bu XBOX?

Bence samsung, ben hayatımda fly emirates firmasını kullananacağımı sanmıyorum ama en azından samsung ürünleri alarak sponsora destek olunabilir..

Bence samsung, ben hayatımda fly emirates firmasını kullananacağımı sanmıyorum ama en azından samsung ürünleri alarak sponsora destek olunabilir..

Katılmıyorum . Mesela Samsung sponsorumuz oldu . Samsung ürünleri alarak takımımıza katkı vereceğimi sanmıyorum .

Çünkü böyle şirketler parayı ilk başta verir sonra değil . Hem eğer senin dediğin gibi olsa FB taraftarları falan toplanır boykot ederler . O ihtimali göz önüne alacağını sanmıyorum .

Belki Galatasaray'a özel ürünler çıkartırsa öyle bir gelir olabilir .

Yalnız bu ülkede öyle geri kafalılar yaşıyor ki Emirates sponsorluğunu THY'i baltalamak amaçlı düşünebilirler. Bizi vatan haini ilan ederler. Bu ülkede olmayacak iş değil.

Yalnız bu ülkede öyle geri kafalılar yaşıyor ki Emirates sponsorluğunu THY'i baltalamak amaçlı düşünebilirler. Bizi vatan haini ilan ederler. Bu ülkede olmayacak iş değil.

Valla ya . Yediremeyen ezikler Arap takımı oldunuz falan der . Gazprom olsa Rus takımı oldunuz der :)

Parayi veren düdüğü çalar arkadaş.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt