Hangi Firmanın Sponsorumuz Olmasını İstersiniz?

Coca cola veya google olsun.

Ayrıca bu tupcünun gazetesinde dün bir haber vardı;Telekom'un 1 senelik opsiyon hakkı varmış ve forma reklamını 1 sene daha sürdürecekler miş yıllık 5 milyon euro'ya.

türk telekomla anlaşma bitti, samsung 15m teklif vermiş bizde fly emirates ve gazpromdan tekliflerinizi verin demişiz. gazeteler öyle diyor :)

Gzl haber. 3 unden biri fark etmez. 3 firma da dunyaca unlu...

Onemli olan onlarin bize sponsor olmasi bile super birey..

Aynen düşünsene en kötü samsungla anlaşma yaptığımızı, zaten anlaşmada 4 senelik olacak yani 4 senede havadan 60m euro kazanacağız.

Ayrıca benim favorilerim bunlar :)

Gzl haber. 3 unden biri fark etmez. 3 firma da dunyaca unlu...

Onemli olan onlarin bize sponsor olmasi bile super birey..

Aynen düşünsene en kötü samsungla anlaşma yaptığımızı, zaten anlaşmada 4 senelik olacak yani 4 senede havadan 60m euro kazanacağız.

vallah cok gzl duruyor.. yeter artik su turk firmalarindan kurtulup vizyonumuzu genisletelim.

bizim herzaman ilk hedefimiz avrupa olmasi lazim...

Yeni cubuklu formamiz sizmis?? dogrumudur

Gazprom gzl duruyor. formayida begendim.

BoAKhNRIUAAtDYv.jpg

@Armaninizinde: Samsung'un Galatasaray'a forma sponsorluğu için teklifi 15 Milyon € oldu.​

Samsung 15 Milyon Euro diyorlar.

Bu sponsor olayına niye bu kadar çok kafa yoruyorsunuz anlamış değilim o zaman bilet fiyatlarını çalışanların maaşlarında konuşalım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sponsor olayına niye bu kadar çok kafa yoruyorsunuz anlamış değilim o zaman bilet fiyatlarını çalışanların maaşlarında konuşalım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orda yazan sadece sıradan bir yazı değil,senin dünya üzerindeki marka değerinin karşılığı.Sana sponsor olan firma nekadar büyük,uluslararası bir firma ise sende öylesin demektir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yönetim 20 mn istiyomuş

Gazprom 12

Samsung 15 vermiş

Yönetim gazpromu istiyomus lobisi saglam oldugu için

sponsor her kim olursa umarım türk telekom gibi şikecilere de sponsor olmaz.

Geri
Üst Alt