Hangi Firmanın Sponsorumuz Olmasını İstersiniz?

Samsung iyi duruyor bence ama onemli olan para su asamada

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu şikeci kuşlar ne kadar alıyor yıllık ona göre fiyat belirleyelim bu şikeciler 5 alıyorsa bizim 15 almamız lazım

ülkerin sırt reklamı bitmiyor mu yav samsung öne gazprom sırta sponsor olsun fazla yiyişmesinler.:D

10339592_777383872307099_1183647838181850312_n.jpg

Parçalıya (parçalı değil ama :() Gazprom, beyaza Fly Emirates, mora da Samsung yakışıyor, her formaya bir tanesi sponsor olsun kavga etmelerine gerek yok

Sponsorumuz Gazprom olsun, Para vermesin bize Chelsea'dan Lukaku'yu alsın.

Fly Emirates: bu yaşıma kadar bir arabın Türke-Türklere zerre katkısını görmedim. Bize sponsor olacaklarına da zerre inancım yok.

Gaz Prom: ŞL'nin sponsorlarından biri. başkan enerji sektöründe olduğu için olma diyemem. ama sanmıyorum.

Samsung: Teknoloji devi. Türkiye onlar iiçin büyük bir pazar. Uzak doğu ile iyi ilişkiler kurup o pazara girmek gibi bir amacımız var. Bana en olası samsung gibi geliyor. Bu seçenekten de Samsung'u tercih ederim açıkçası.

Ama çoğunluğun aksine ben TürkTelekom'u çok beğeniyorum. FB'nin sponsorluğundan çekilmelerinden sonra daha da çok seviyorum. İnşallah Forma reklamını ve stadyum adı anlaşmasını çok daha iyi paralarla yenileriz.

ÇOK İYİ PARALAR.BÖYLE DEVAM ETSEK 4-5 SENE SONRA 20-25 MİLYON SEVİYESİNE ÇIKARIZ BENCE.

Samsung tatli duruyor formada ama nihayetinde en cok veren olsun tabii.

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener Telekom'dan 9.5m alıyormuş.Bizim en az 12 koparmamız lazım.Sonuçta Fenerbahçe pek isim yapamamış takım.Gazprom Schalke'ye 16m ödüyor.Gelsin bize de 16 ödesin.

Şuana kadar en yüksük teklifi Samsung yapmış. Gazprom'un teklifi bekleniyormuş.

Eğer Gazprom'un teklifi Samsung'dan yüksek olmazsa, Samsung ile imzalanacakmış.

Fly Emirates kafalarında yok anlaşılan.

[attachment=10191:efsane-formalar_481371.jpg]

Ekli dosyalar

• efsane-formalar_481371.webp
    efsane-formalar_481371.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 147
Samsun olsun

En güzel o

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt