Hangi Firmanın Sponsorumuz Olmasını İstersiniz?

bizim gibi sexy klübe VS yakışır

23806.png

Fly Emirates Realin Yeni sponsoru... Aama bence Gazprom bizim gibi ülkeler için daha büyük avantaj.. Reali sponsoru olan şirkettense Gazprom gbi avrasya ülkesi bi şirket daha faydalı olur kanısındayım..

TTkom 7m € teklif etmiş Samsung ve Fly Emirates 10m € Gaz Prom ise 12m € ve 5 yıllık anlaşılacak diye söylentiler var.

Bu iş yine dönüp dolaşıp TT'ye kalmasında bu üçünden biri olsun.

Arap firması olduğu için Emirates son tercihim olsa da üçü de çok iyi olur bence...

samsung olsun chelsea ile kardeş klüb olalım kuruluş yılımız,aslan figürü vs benzerlik var iken bu detayda güzel olur

Görsellik olarak sırayla Samsung Emirates en son Gazprom ama hangisi fazla para verirse o olsun.

peki ne zaman belli olur bu anlaşmanın bir tarihi veya zamanı yoktur herhalde

Arap firması olduğu için Emirates son tercihim olsa da üçü de çok iyi olur bence...

arap firması iyidir ya, arap ülkelerinde bi marka değerimiz var, üzerine sponsorlukla daha da iyi olabilir. belki belli bi para karşılığı hazırlık maçı gibi organizasyonlar yapmak oralarda neden olmasın.

Fly Emirates olacağını zannetmiyorum THY ile de reklam anlaşmamız var ve THY zaten bu işe taş koyabilir gibi geliyor bana. Gazprom iyi para verebilir tabiki ama bende doğaya önem veren biri olarak çok da istemiyorum. Bence en güzeli Samsung hem fontuda güzel duruyor hem de Mourinho'ya subliminal mesaj vermiş oluruz ilerisi için :)

Valla farketmez en çok parayı hangisi veriyorsa o olsun. Sonuç itibariyle üçü de dünya devi şirketler :D

Fly Emirates olacağını zannetmiyorum THY ile de reklam anlaşmamız var ve THY zaten bu işe taş koyabilir gibi geliyor bana. Gazprom iyi para verebilir tabiki ama bende doğaya önem veren biri olarak çok da istemiyorum. Bence en güzeli Samsung hem fontuda güzel duruyor hem de Mourinho'ya subliminal mesaj vermiş oluruz ilerisi için :)

Doğa ya önem veriyorum diyorsan ...Samsung üretimde nekadar Co2 ( karbondioksit) havaya verdini bilmiyorsun galiba

Geri
Üst Alt