- 23 Temmuz 2009
- 16.403
- 1.149
- 1.778
Son resimin nesi var ki bence cok tahrik edici bir resim olmus
Kiz olsam sivi birakabilirdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 cu cok mu kotu renktas.1.si ideal kardeşim
Ciddi tiplerden hoşlanıyosa 3. de atabilirsin.
4.yü .. atma !
4 cu cok mu kotu renktas.
Renktas Yani 4 uncu diyorsun.Son resimin nesi var ki bence cok tahrik edici bir resim olmus
Renkdash kiz olsam o resmi gördükten sonra nasil diyim yani direk yavsardim sanaRenktas Yani 4 uncu diyorsun.
Baya kisi 4 uncu dedi bakalimRenkdash kiz olsam o resmi gördükten sonra nasil diyim yani direk yavsardim sana
Olm bu ne lan.
70 kiloyum zayifim evet,3. fotoda bi Mesut Özil havası sezmedim değil kardeşim. Ancak meşhur klişelerimizden bahsetmeden de edemeyecem çok zayıfsın be olum suratın hortlak görmüş gibi ''ecik ekmek yi.''
Gokhan kardesim facebookta resmini ele gecirdim almancilar ismail yk ya benziyorlar diyorlar da hakkaten o ne lan oyle can kan bile o kiyafeti giymez.küpe baya iyi olmus yalniz bi karizma katmis renkdash
facebook ismim neymis rdash söyle bahamGokhan kardesim facebookta resmini ele gecirdim almancilar ismail yk ya benziyorlar diyorlar da hakkaten o ne lan oyle can kan bile o kiyafeti giymez.
Saclari yarisi sari yarisi siyah
Pantolon mor keten daraccik pacalar delikli boyu kisa
Siyah kundura
o tarz ne yahu.
Gokhan Doner Kim.facebook ismim neymis rdash söyle baham