Galip Özgür
Sarı Üye
- 13 Temmuz 2017
- 731
- 184
- 343
1.74 forvet için baya kısa yaniserkan o kadar kısa değil ya![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.74 forvet için baya kısa yaniserkan o kadar kısa değil ya![]()
chedjou?Evet yok mu bir babayigit cevaplayacak?
31 yasindayim.
nasıl sorular bunlar finite math
valla benim aklım hemen tanjuya gitti1.74 forvet için baya kısa yani
chedjou?
Tanjuyu üstte sormuştum ?valla benim aklım hemen tanjuya gitti
evet ben de cevap vermişim galiba artık uyumam lazım hürmetlerTanjuyu üstte sormuştum ?
- Su anda Super Lig'de forma giymekteyim
- Daha once Avrupa'nin 5 buyuk liginin ucunde oynadim
- Kariyerimde oynadigim 10 takimin 6'si liginde sampiyon olmus takimlar fakat benim sadece iki sampiyonlugum var
- Kariyerimde oynadigim 10 takimin 4'u kitasal turnuva kazanmis takimlar ama benim boyle bir galibiyetim yok
- Hulk, Luis Suarez, Alexandre Lacazette ve Miralem Pjanic'le takim arkadasi oldum
- Yalnizca bir defa milli formayi giydim
kim ya miguel lopes mi?Maalesef degil yollarimiz da kesismedi.
Ben Premier Lig ve La Liga gormus adamim.
hagi•90 dünya kupasında oynadım.
•Türkiye süper liginde uzun yıllar forma giydim.
•Sol ayaklıyım.
•Hagi ile aynı formayı terlettim.
•Hagi ile aynı formayı terlettim.
akrabağalar mı•Hagi ile aynı formayı terlettim.
•Orta saha oynardım, gayet teknik bir oyuncu olduğumu söylerlerdi.akrabağalar mıpopescu? o da sol ayağını kullanıyordu çoğu zaman?
hagi ile aynı takımda oynadığına göre ya steau ya barcelona ya galatasaray ya da real madrid•Orta saha oynardım, gayet teknik bir oyuncu olduğumu söylerlerdi.
- Su anda Super Lig'de forma giymekteyim
- Daha once Avrupa'nin 5 buyuk liginin ucunde oynadim
- Kariyerimde oynadigim 10 takimin 6'si liginde sampiyon olmus takimlar fakat benim sadece iki sampiyonlugum var
- Kariyerimde oynadigim 10 takimin 4'u kitasal turnuva kazanmis takimlar ama benim boyle bir galibiyetim yok
- Hulk, Luis Suarez, Alexandre Lacazette ve Miralem Pjanic'le takim arkadasi oldum
- Yalnizca bir defa milli formayi giydim