- 20 Ağustos 2017
- 24.004
- 16.331
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren D.Ben sunu buraya birakayim, cevap yazarsiniz. Hic bir yere bakmaya gerek yok. Google falan ugrasmayin. Cok kolay bir soru.
Takozun tekiydim. Sampiyonluklar yasadim ama herkes beni tahta bacagim ve takimimim elenmesine sebep olan kendi kaleme attigim muhtesem rovasata ile bilir.
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O kim bilmiyorum ama Ben degilim. O zamanlar Volkan Babacan yoktu.Fatih Terim Stadinin acilisinda Volkan Babacana asirtma gol attim
Ben sunu buraya birakayim, cevap yazarsiniz. Hic bir yere bakmaya gerek yok. Google falan ugrasmayin. Cok kolay bir soru.
Takozun tekiydim. Sampiyonluklar yasadim ama herkes beni tahta bacagim ve takimimim elenmesine sebep olan kendi kaleme attigim muhtesem rovasata ile bilir.
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kasımpaşalı birisi ama aklıma gelmedi ismi.Fatih Terim Stadinin acilisinda Volkan Babacana asirtma gol attim
Bende hatirlamiyorum suan acikcasiKasımpaşalı birisi ama aklıma gelmedi ismi.
Neydi bu yarismanin cevabi
Aklimdan gecip duruyor yarismanin cevapi. Hergun dusunuyordum genelde ama bugun aklima gelmiyor bir turluNeydi bu yarismanin cevabi
ub.msji
18 sezon Galatasaray'da one-club man olarak oynadım.
Ben kimim?