Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
yok be dedim ya sırplardan nefret eden iflah olmaz bir uçk hayranıyımkım yav bu krasic mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok be dedim ya sırplardan nefret eden iflah olmaz bir uçk hayranıyımkım yav bu krasic mı
bunu ancak @Sezai Karayel biliryok be dedim ya sırplardan nefret eden iflah olmaz bir uçk hayranıyım
ya orta saha oyuncusum hem sağ kanat hem 10 numara hem de 8 oynayabilirdim.bunu ancak @Sezai Karayel bilir
galatasaraya karşı oynamış fatih hocayı etkilemiştim hemen beni aldırdı. 3.maçıma çıkacakken kovuldumkim o be
işte buuuuuuuuuuu adamım benim.klodian duro?
var ama kendisini çok severdim fatih hoca çok beğenmişti ama ruh hastası olduğunu kampta anlamıştıDaha zor soru yok muydu Mustafa
.vay bevar ama kendisini çok severdim fatih hoca çok beğenmişti ama ruh hastası olduğunu kampta anlamıştısorunları vardı ama muazzam şut çekerdi. bıçak filan taşıyordu talebeyken hayranıydım.
altın zincir takıyordu maçlarda. zaten sezon başlamadan kovuldu gazete haberlerinde vardı kavgaları.ya once balic geldi aklima sonra duro da ne altini gordum fotografinda ne de kavgasini hatirladim bazi detaylar SIKMA gibi olmus acikcasi
altın zincir takıyordu maçlarda. zaten sezon başlamadan kovuldu gazete haberlerinde vardı kavgaları.
Gelelim yeni soruya #627 yasinda Ortasahayim
Stslde oynuyorum
Daha oncelerde alt liglerdeydim
Gscimbom forumunda sıki bir hayranim var
Ben kimim?
tam senlik bir detay daha var 7 numaralı sorudaufleme detaylar gibi neyse bu seferlik yarismanin yeniligine vererlim
pardon doğru önce 6 vardıGelelim yeni soruya
tam senlik bir detay daha var 7 numaralı sorudaküpürü de var
![]()
önce yusufun sorusu varmış sora detayları vereceğimbilmiyorum
next