Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
sorudugum herifin iste![]()
Del Piero ve De Sanctis'len Juve'de oynamis anladigim kadariyla fakat bulamiyorum simdi Transfermarkt'a bi bakayim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sorudugum herifin iste![]()
??? basradan zaten olması imkansız da sen kır saçlı forvet de sanctisin mi yoksa xin mi arkadaşı onu cevaplasan kafi yani her ikisiyle beraber mi oynadı?
Del Piero ve De Sanctis'len Juve'de oynamis anladigim kadariyla fakat bulamiyorum simdi Transfermarkt'a bi bakayim
buldum kır saçlı olanı saklamandan belliydi. kır saçlı forvet ravanellianca transfermarkttan bulunabilir ahbab oyle akla gelecek bir herif degil
nasyonel takim formasi da yesil (yemyesil)
anca transfermarkttan bulunabilir ahbab oyle akla gelecek bir herif degil
nasyonel takim formasi da yesil (yemyesil)
Kafama takıldı kaleci friedel olabilir zapata olabilir.
?
yok heis morgan de sanctis
diger takim arkadasi da ravanelli
yok heis morgan de sanctis
ya iyi de de sanctis ile ravanelli aynı zamanda aynı takımda oynamadı ki bak soruyu hususi hazırlamışsın
ya iyi de de sanctis ile ravanelli aynı zamanda aynı takımda oynamadı ki bak soruyu hususi hazırlamışsın![]()
hep hep kopenak kriterlerine takılıyorumya iyi de de sanctis ile ravanelli aynı zamanda aynı takımda oynamadı ki bak soruyu hususi hazırlamışsın![]()
körfeze yakın neresi var? afrika... coğrafi olarak hindistan filan da var ama. afrikalıysa juventusta oynayan afrikalı yok ki. yeşil renkmiş ülkenin bayrağı??? o zaman?
Reis bu adamda aslen de körfezli mi ?yok heis morgan de sanctis