Hangi Futbolcuyum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arif Ulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
× Ömrü hayatı premier ligde geçti.
× 39 kez milli olup 1 gol attı
× 16/17 sezonunda futbolu bırakmıştır
× Altidore ile takım arkadaşlığıda yapmıştır.
× Kendisi United Kingdomlı dır.

stephen hunt galiba heis de alt liglerde oynadigini ve irlandali oldugunu belirterek kucuk bir modifiye yapayim oyunun zabitasi m bahar bey dadanmadan

:) var ya dedektör gibisin 2 gün önce bırakmış adamı öyle bir sordun ki :) ama bence maç kadrolarında yer almadı inamoto arsenalle olsa hatırlardık ya belki dediğin gibi pr için alınıp kiralanmıştır.

ligde oynamamis o sezon ama kupa maclarinda yer almis
Arsenal appearances 2001/2002

-yas 33
-ispanyanin en iyisinde yetistim
-bu ulkede 3 takimda forma giydim
-ingilterede oynadim
-fatih teriminde gorev yaptigi bir takimda bulundum
-kelim

:) var ya dedektör gibisin 2 gün önce bırakmış adamı öyle bir sordun ki :) ama bence maç kadrolarında yer almadı inamoto arsenalle olsa hatırlardık ya belki dediğin gibi pr için alınıp kiralanmıştır.

Ben zaten oynasa da hatirlamam ustad 96'liyim transfermarktta basarilarini bakarken PL sampiyonlugunu gorunce yapistirdim ipucunu

Yaş 25
Futbola fransada basladim
Ingiltereye gitmeden once fransada buyuk bir takima transfer oldum
Gecen sezon ispanyaya kiralandim

Bir tane de benden. Sahsen en sevdigim topcudur. Hic bir yere bakmadan yaziyorum.

Gelmis gecmis en iyi solaklardandir. Folk kahramaniyla unlu bir sehrin takiminda uzun seneler oynamistir. Ulkesinin milli takiminda da oynamis, bir donem alt takiminda antrenorluk te yapmistir.

Bir tane de benden. Sahsen en sevdigim topcudur. Hic bir yere bakmadan yaziyorum.

Gelmis gecmis en iyi solaklardandir. Folk kahramaniyla unlu bir sehrin takiminda uzun seneler oynamistir. Ulkesinin milli takiminda da oynamis, bir donem alt takiminda antrenorluk te yapmistir.
valla oyuncu hakkında fikir ver ama takımını buldum galiba :) nothingham forest ???

Geri
Üst Alt