Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Ulkemin en buyuk takiminda da oynadım, sakatliklar pesimi birakmadi buna psikolojik sorunlarim da eklenince erken yasta futbolu biraktim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok üstat bu arnavutluk vatandaşı aynı zamandaPrekazi ha kolaymış.
1990 dünya kupası.Bravo. Cok mu kolaydi yaw?
Sebastian Deisler ???Ulkemin en buyuk takiminda da oynadım, sakatliklar pesimi birakmadi buna psikolojik sorunlarim da eklenince erken yasta futbolu biraktim.
Doğru mu yani? Biz genelde alay etmek için bu tip görseller paylaşıyoruz
Doğru abi. Buna benzer biri daha vardi istesem onunla uzatirdim bilmeceyi ama tek attınDoğru mu yani? Biz genelde alay etmek için bu tip görseller paylaşıyoruz100-150 tane ruh hastasıyız biz üstat...
Omam biyikAslen baska bir ulkede dogmama ragmen milli forma icin babamin memleketini sectim. Dunya kupasinin grup acilis macinda attigim muhtesem golle gelip geldik ve buyuk bir surpriz yaptik. Ayni zamanda yerel halkin belli bir kismi tarafindan da cilginca desteklendik. Ama o gunku rakibimiz yine de finale cikmayi basardi.
Omam biyik
Ipucu vereyim. Ayni dunya kupasi bu gol sevincinin ilk kez yapildigi turnuvaydi.Ekli dosyayı görüntüle 63605
Değil.Gattuso
Sağ bekbiraz daha ipucu alalım yav![]()
Lig/vatandaşlık ipucu alalımSağ bek
Aslında o dönemi izleyenler için kolay bir herif.
KaladzeKariyerinin yüksek bölümünü altyapısından yetiştiği takımda geçirmiş 34 yaşında emekli olmuştur, 90 dk sahada ayak basmadık yer bırakmayan bir tarzı vardır, kendisine genelde ismiyle değil lakabıyla hitap edilirdi. Türk lejyonerlerden biriyle bir dönem beraber oynamıştır.
Kaladze Milan altyapısından yetişmedi ki?Kaladze
Hangi lig?Birlikte oynadığı lejyoner oyuncu Beşiktaş alt yapısından yetişme Milli bir oyuncudur.
Houghton arkadaşın da dediği gibi.Aslen baska bir ulkede dogmama ragmen milli forma icin babamin memleketini sectim. Dunya kupasinin grup acilis macinda attigim muhtesem golle gelip geldik ve buyuk bir surpriz yaptik. Ayni zamanda yerel halkin belli bir kismi tarafindan da cilginca desteklendik. Ama o gunku rakibimiz yine de finale cikmayi basardi.