Hangi Futbolcuyum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arif Ulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ulkemin en buyuk takiminda da oynadım, sakatliklar pesimi birakmadi buna psikolojik sorunlarim da eklenince erken yasta futbolu biraktim.

Aslen baska bir ulkede dogmama ragmen milli forma icin babamin memleketini sectim. Dunya kupasinin grup acilis macinda attigim muhtesem golle gelip geldik ve buyuk bir surpriz yaptik. Ayni zamanda yerel halkin belli bir kismi tarafindan da cilginca desteklendik. Ama o gunku rakibimiz yine de finale cikmayi basardi.

Aslen baska bir ulkede dogmama ragmen milli forma icin babamin memleketini sectim. Dunya kupasinin grup acilis macinda attigim muhtesem golle gelip geldik ve buyuk bir surpriz yaptik. Ayni zamanda yerel halkin belli bir kismi tarafindan da cilginca desteklendik. Ama o gunku rakibimiz yine de finale cikmayi basardi.
Omam biyik

Ipucu vereyim. Ayni dunya kupasi bu gol sevincinin ilk kez yapildigi turnuvaydi.4029.webp

Kariyerinin yüksek bölümünü altyapısından yetiştiği takımda geçirmiş 34 yaşında emekli olmuştur, 90 dk sahada ayak basmadık yer bırakmayan bir tarzı vardır, kendisine genelde ismiyle değil lakabıyla hitap edilirdi. Türk lejyonerlerden biriyle bir dönem beraber oynamıştır.
Kaladze

Birlikte oynadığı lejyoner oyuncu Beşiktaş alt yapısından yetişme Milli bir oyuncudur.

Houghton arkadaşın da dediği gibi.

Geri
Üst Alt