- 18 Temmuz 2009
- 82.052
- 239.660
- 5.263
Beşiktaştan yetişip Avrupaya giden kaç adam var yav onu da sen bul canıms.Hangi lig?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaştan yetişip Avrupaya giden kaç adam var yav onu da sen bul canıms.Hangi lig?
Adam biliyor tebriks.Lopez Rekarte
Nihat var tabiki de, Sociedad mı yoksa Villareal mi derken cevabı vermişler zatenBeşiktaştan yetişip Avrupaya giden kaç adam var yav onu da sen bul canıms.
Tabii ya, nasıl aklıma gelmedi. Maçlara çıkmadan önce 2 rekat namaz kılıyormuş. Adını da Mekke imamı vermiş diyorlar.Lopez Rekarte
Çok kolay yav-Soy ismim bir hayvan ismi
-Bu hayvanı herkes bilemeyebilir
-Boğazın avrupa yakasindanım
-Orta saha oynardım
Bilin bakalım ben kimim.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
cok zor bu
Ligde tek şampiyonlar ligi kupası kazanan takımda oynuyorum.Saçımı 3 numara kestiririm, sert bir orta saha oyuncusuyum, altyapım başka ama 12 yıldır aynı takımdayım, kendi ülkem dışında oynamadım, takımımın kaptanı konumundayım.
Juanfran?Alt yaş gruplarında sağ açık oynadım.Turkiyeden transfer olan bir oyuncu ile 4 sene beraber oynadım.Mevki değiştirdim ve epey iyi bir oyuncu haline geldim o mevkide.
Volkan Arslan-Soy ismim bir hayvan ismi
-Bu hayvanı herkes bilemeyebilir
-Boğazın avrupa yakasindanım
-Orta saha oynardım
Bilin bakalım ben kimim.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ligde tek şampiyonlar ligi kupası kazanan takımda oynuyorum.
Tam ben de diyecektim tebriks.Scott brown
Inter ve Real Madrid'de oynadım, mevkidaşımla ülke tarihinin en iyi hücum hattını oluşturuyorduk, milli takımda 35 golüm var.
Scott brown