Hangi Gol Daha Güzel?

Hangi gol daha güzel?

• 1.gol

Oy: 50 52,1%
  • 2.gol

Oy: 46 47,9%

• Kullanılan toplam oy
    96
  • Anket kapatılmış .
İki golü de şahane.Ama bilhassa ikinci gol efsane.Dakika 90,herkes g.tünden nefes alıyor.Sen defansın önünden topu almışın,yardıra yardıra 60 metre sürüyorsun,kaleyi karşına alıp ağların tozunu alıyorsun.Bu golü atacak,bu dakikada bu şekilde atacak topçu sayısı yeryüzünde bir elin parmağını geçmez.

1. gol daha kritikti ama 2. gol daha güzeldi.

1. gol daha önemliydi

2. gol vurus olarak daha bombastikti, top müthis ucuyor ve cikarmasi imkansiz yere gidiyor

görsellik acisindan 2 diyorum

Son vuruşu baz alarak 1 dedim....Önemi bir tarafa, vuruş tekniği açısından o topu sol köşeye o etkinlikte gönderebilmek çok zordu, Volkan şuttan önce diğer tarafa yakın durmakla hata yapmadı bence...İkinci gol de hazırlanış, kararlılık ve estetik olarak muazzam elbette...

Daha sık olarak böyle tercihler yapmak durumunda kalmamızı diliyorum!...:)

Adam derbide 2 dakika da öyle goller atıyor ki bizi hangisi daha güzeldi konusunda ikiye bölüyor.İşte bu yüzden büyük futbolcu Wesley Sneijder

Hagiden sonra başımıza gelebilcek en güzel şey oldu wesley sneijder (ayı avcısı)

1cisi daha zor.
hem daha uzak hemde sut teknik acisindan daha zordu.
2cisi de cok güzel ama 1cisi tercihim olurdu.
2. olan da çok zor. 90. dakikada 50-60 metre koş, aklından "pas mi şut mu?" sorusu geçsin o yorgunluk ve muhtemel kararsızlıkla sutu tam 90'a gönder.

Bence ikinci.

N5

2. olan da çok zor. 90. dakikada 50-60 metre koş, aklından "pas mi şut mu?" sorusu geçsin o yorgunluk ve muhtemel kararsızlıkla sutu tam 90'a gönder.

Bence ikinci.

N5

Koşusu zor yapsada ilk golde vuruşu belinden ve ters yöne yaptığı için çok daha zor. Bunu pek göremesin bu çekilde. Ikincisi güzel ama vuruş zorluğu okadar zor değil.
Koşuyla o noktaya gelmesi ama zoraki derecesini yükseltiyor golün. Tartışılır , evet :D
Ben 1de kalayım yinede.

2. gol.

Golü ben attırdım resmen.
Topu sürerken belki 5 kere bir tane daha koy demişim.

Arkamdaki fenerliler çoook ayıp fln. diyordu birbirlerine.

BlueTapa

1.gol uzaktan deneme şutu gibi ama güzel soktu

2.golde 50 metre sürüp baka baka vurduğu ve burağı mal gibi ortada bıraktığı için daha hoş

Ben az farkla 1.nci demiştim, görüyorum ki bugün 2 numara eşitliği yakalayıp öne geçmiş. :) Bu konuya daha fazla kafa patlatmak istiyorum. Haydi hayırlısı... :)

1. gol independence day'de uzay gemisinin altinin acilip kimsenin beklemedigi anda sehri dumduz etmesi hissiyatinda idi. net bir snejder golu

Gol di Sneijder - Inter vs. Juventus (1:0) - YouTube

2. gol ustad isi idi, 60 metre sur topu saga bak umud bulud (sttret) sonra sola bak yilmaz (sttret) kendi isimi kendim yaparim & WHACK. yapacagini biliyor cunki

dunyada o golu atacak 2 3 futbolcu ya vardir ya yoktur IMH. hagi ayarinda goldu

Son düzenleme:
Golün güzelliğini geçtim; 3 dakika içerisinde o 2 golü atmayı dünyada kaç oyuncu yapabilir ki? Örneği tarihte çok az. O yüzden 2. golün anlamı çok fazla.

Son düzenleme:
Aslında zorluk olarak 1.gol ama 2.gol de kendine güven o kadar fazlaydı ve birincinin üstüne bir daha oturtturmak çok önemliydi o yüzden 2.

3 dakikada yarattığı 2 enfes gol. Ne denir ki ayağına sağlık reis. Oyum 1. gole. Beni havaya uçurdu o sevinçle. İkinci golde de ağzımı açık bıraktı. Helal olsun

GSC kararsız kalmış. :o

Geri
Üst Alt