Hangi Gol Daha Güzel?

Hangi gol daha güzel?

• 1.gol

Oy: 50 52,1%
  • 2.gol

Oy: 46 47,9%

• Kullanılan toplam oy
    96
  • Anket kapatılmış .
Bir anne baba ikiz bebeklerini ayırt edebilir mi ? Bu gollerde öyle birşey. Ayırt edemiyorum.

Atan WESLEY yiyen AYI olunca iki gol de birbirinden güzel.. Kaçıncıya izliyorum bilmiyorum. Ölene kadar da izlenir. KOYDUK EĞLENİYORUZ :))

Ben 2 golde de önce bir durdum gol mu ? Diye sneijder sevinmeye başlayınca başladım emin olmak istedim çünki öyle inanilmaz gollerdi.

2. gol çok çok zor ve şahane bir gol ama 1. goldeki vuruş tekniğini Fizikçiler bile açıklayamaz, Kewell'ın Bordeaux'ya attığı gol gibi.

O yüzden bence 1.

Bizim hücum biraz daha hareketli olsa Sneijder daha ne goller atacak/attıracak ya...

2. gol yıllar öncesine götürdü beni.. Haginin Karabükte attığı 3. gol ile birebir aynı.. Ortasahadan yaya kadar top sürme.. O gol de spiker Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi demişti.. Bu golde de Sneijder Sneijder Sneijder Sneijder dedi

2. gol yıllar öncesine götürdü beni.. Haginin Karabükte attığı 3. gol ile birebir aynı.. Ortasahadan yaya kadar top sürme.. O gol de spiker Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi demişti.. Bu golde de Sneijder Sneijder Sneijder Sneijder dedi
Top sürmesi aynı ama goller çok farlı o gol de efsane bir goldür.

İkisi de muhteşem ama bence 2. gol daha güzel. Resmen göstere göstere, inlete inlete vurdu ve kimse de bir şey yapamadı. :)

Seçemiyorum. Ayi ya sormak. en yakindan o gördü.:asd22:

1 gol bence.. Defans yerleşikken ve biraz daha kısıtlı bir görüş açısıyla vurdu...

Kilidi açan 1. goldü. Ayrıca zorluk bakımından da 2'ye göre o golü yapmak daha zor. 2. gol gelişimi bakımından daha estetik ve öldürücü darbe anlamını taşıyor. Bununla birlikte 2. golde gardı düşmüş bir savunma var. Sonuç itibari ile 1 diyorum.

Kilidi açan 1. goldü. Ayrıca zorluk bakımından da 2'ye göre o golü yapmak daha zor. 2. gol gelişimi bakımından daha estetik ve öldürücü darbe anlamını taşıyor. Bununla birlikte 2. golde gardı düşmüş bir savunma var. Sonuç itibari ile 1 diyorum.

Bunu yazmak için girmiştim.

Orta sahadan topu sürmesi ve Burağa topu vermemesi efsane ama ilk gol bizi bizden aldı.

Valla ilk goldeki şaşkınlık ve mutluluk başkaydı.

İlk gol daha önemli ama estetik açıdan bakarsak ikinci gol daha güzel,gidiş yeri ve şiddeti daha iyi ilk golden.

ilk gol tabiki maç tam 0-0 derken bir anda havayı değiştirdi. 2.golde önü boştu ama 90.dakikada o kadar top sürmesi ve füzesi müthişti.

2. gol daha güzel. Kendimce kriterim 51 metre top sürüşü olması ve daha bir roket gibi gitmesi topun.

Sağına attığımı desem,soluna attığımı desem.İki gol arasında gidip geliyorum.

Geri
Üst Alt