Hangi Kitaba Başlamalıyım?

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
Konunun sürükleyici olması şart .

1-
illuminati.jpg
2-
177407
3-
132756
4-
473-Melekler-ve-Seytanlar1.jpg
5-
332553
6-
224689

karanlıgı yüregi

Dan Brown kitap serisi güzel burdan yola cıkarak ama bilmiyorum tarzınmıdır da harry potter serisi filmi ile gölgeye düşmüş bir seri , belki film cok iyi yapıldı ama kitabı tamami ile yansıtamadı, tarzınsa öneririm.

Hadi be şu konuya el atın bilgili olanlar , böyle konular nekadar çok okadar iyi .

güzel başlık mesajımız bulunsun

edit. okumadıysan d.brown serisi ile başla (filmlerine bulaşma ama sakın) d.şifresi melekler ve şeytanlar aradakileride bitir en son cehennemle noktala. seri ile ilgili bir kitap daha geliyormuş gerçi.

onun dışında stephen king hayranı isen ve geçmiş romanlarını okuduysan 11/22/63 romanını oku derim. efsane romanlarıyla bunu okadar tatlı harmanlamışki o romanları tekrar hatırlıyorsun okumdıysanda merak ediyor araştırma yapıyorsun .tuğla gibi kitap nasıl bitiyor anlayamıyorsun. zaten içinde zamanda yolculuk ve boyutlar olduğu için baya kaptırıyor insan kendisini. (tabi liste dışı bi öneri oldu bu)

dan brownun 5 kitabı var bende ama hiç birini okumadım :dispirited:

Karanlığın Yüreği ve Da Vinci

Sonra istersen Melekler'i de oku. Dijital Kale baya kötü. Diğer ikisini de gözüm tutmadı piyasa işi gibi duruyor.

ama sana şu müthiş 2 kitabı öneririm
KralKatili-Guncesi-2-Kitap-Takim-82225.jpg
devamıda gelecek enfes bir seri

Bu 6 kitap içinden Karanlığın Yüreği.

illüminati için milyon tane site var, oralardan bilgi edinebilirsin.maşallah nasıl örgütse lideri hangi marka don giyiyor bilmeyen kalmadı.diğerlerinden seç derim.

Staj yaparken okumuştum.Mükemmel.Zaten filmi de var.Tavsiye ederim.

İllimünatiye başlayıp her göze aha illuminati deme de :D

Belki tarzın değil ama ben bunu öneririm, Burak. Aşırı sürekleyici bir kitap. Üstelik çok kısa. 3-4 saate bitirebilirsin.

40504-hayvan-ciftligi-animal-farm-george-orwell.jpg

Bugün sahurumu yapıyım başlarım Karanlığın Yüreğine şimdiden teşekkürler KONU YETİM KALMADI :D

Kuran-ı Kerim Türkce Mealı

* LG G2 Tapatalk *

Renkdaşlar bu arada , ben kitap konusunda cidden yetersizim güzel kitap vs gibi bi konu en kısa zamanda biriniz açsa çok ama çok iyi lur

misal : Şimdiye kadar okuduğun en sürükleyici kitap falan kendi bilgisinide katar .

Bilgileri yoğururuz buradan ilerde okumak için kitap seçebiliriz tarzlar değişir ama bazı kitaplar kalıpdır %90 beğenir mesela

Melekler ve Şeytanlar bence. Ahmet Ümit'in kitaplarını da öneririm.

Niyetlenip gavur propagandasi seylerimi okuyacaksin :D

Abi ben bu konuya karşıyım Elhamdülillah müslümanım diğerlerinede görüşüne saygı duyuyorum ama şimdi onları okuyup bilgilenmek ordaki yanlışları bulmak ve onları doğru yola yöneltmek ,yanlışlarını göstermek lazım.

Yoksa kuru gürültü hayır ulan sen yanlışsın kes ulan vs yapmak doğru değil . Bilgiyle dövmek daha hoş :encouragement:

Geri
Üst Alt