Hangi Kitaba Başlamalıyım?

Staj yaparken okumuştum.Mükemmel.Zaten filmi de var.Tavsiye ederim.

grange romanları psikopat oluyor ya bir çok romanını okudum aralarında şeytan yemininde bazı kısımlarda korkudan kitabı fırlattığımı biliyorum.

Abi ben bu konuya karşıyım Elhamdülillah müslümanım diğerlerinede görüşüne saygı duyuyorum ama şimdi onları okuyup bilgilenmek ordaki yanlışları bulmak ve onları doğru yola yöneltmek ,yanlışlarını göstermek lazım.

Yoksa kuru gürültü hayır ulan sen yanlışsın kes ulan vs yapmak doğru değil . Bilgiyle dövmek daha hoş :encouragement:

illamituya merak sardim dedinde onlarin temel amaci zaten senin sahuru yapmaman uzerine:D daha dogrusu dinsiz ve sadece bilimin konustugu bir duzen istiyorlar.

Renkdaşlar bu arada , ben kitap konusunda cidden yetersizim güzel kitap vs gibi bi konu en kısa zamanda biriniz açsa çok ama çok iyi lur

misal : Şimdiye kadar okuduğun en sürükleyici kitap falan kendi bilgisinide katar .

Bilgileri yoğururuz buradan ilerde okumak için kitap seçebiliriz tarzlar değişir ama bazı kitaplar kalıpdır %90 beğenir mesela

George Orwell önermiş yukarıda Aslan son derece haklı. Hayvan Çiftliği zaten incecik birşey. Siyaseti bu kadar basitçe özetleyecek az kitap bulursun.

1984'e de başlayabilirsin sonra. İlk 50 sayfa bu da sıkıcıymış ha diyip sonra ne olduğunu anlamadan bitireceksin.

Sonra mutlak suretle okuman gereken üç tane ince kitap önereyim sana, bunların her biri 1'er gününü alır sadece. Ama önemli kapılar açar:

Marquez-Kırmızı Pazartesi

Dostoyevski-Beyaz Geceler

Gogol-Palto

açıkçası yukarıda koyduklarından ziyade bunlarla başlamanı isterim. Hele illimunati falan yok şifre falan bunlar işin geyiği, onları da okursun meraklıysan ama yani..boş zaman öldürgeci.

Ayrıca bu genç yaşta karıların gerçek yüzünü öğrenmek istersen bunu öneririm, Burak. Bu da çok kısa. Zaten huyum kurusun. Ben hep kısa kitaplar okurum. :)

bc3b48e1-b948-4846-b832-f48f751c9f2a.jpg

grange romanları psikopat oluyor ya bir çok romanını okudum aralarında şeytan yemininde bazı kısımlarda korkudan kitabı fırlattığımı biliyorum.

Acayip sarıyor kardeşim.Jules Verne'nin Balonla 5 Hafta kitabını da tavsiye ederim.Başları sıkıyor ama sonradan sarıyor.

Ve bugüne kadar okuduğum en güzel kitabı tavsiye edeyim.

Reşat Nuri Güntekin Çalıkuşu

George Orwell önermiş yukarıda Aslan son derece haklı. Hayvan Çiftliği zaten incecik birşey. Siyaseti bu kadar basitçe özetleyecek az kitap bulursun.

1984'e de başlayabilirsin sonra. İlk 50 sayfa bu da sıkıcıymış ha diyip sonra ne olduğunu anlamadan bitireceksin.

Sonra mutlak suretle okuman gereken üç tane ince kitap önereyim sana, bunların her biri 1'er gününü alır sadece. Ama önemli kapılar açar:

Marquez-Kırmızı Pazartesi

Dostoyevski-Beyaz Geceler

Gogol-Palto

Sanırım aynı tarz kitapları okuyoruz onursalım. :)

Bunu mutlaka oku. Bu kitabı beğenirsen (beğenmeme ihtimalin pek yok ama) aynı yazarın bin muhteşem güneş kitabını da oku.

cc526411-d3f7-4f0e-870b-a9358f6a40f2-1.jpg

Konu Çok ama çok işime yarayacak , şimdiden herkese tek tek teşekkür ediyorum en kısa sürede kendime yol çizip , elimdekilerden bazılarını okuyup şiddetle tavsiye edilenleri alıcam

:tiphat:

Sanırım aynı tarz kitapları okuyoruz onursalım. :)

ya klasik bunlar okumamak tuhaf karşılanmalı.

Beyaz Geceler'i sevdiysen sana şiddetle birşey tavsiye edeceğim. Google'a "radyo tiyatrosu beyaz geceler" yaz. İndir, at telefona falan yatmadan veya ne bileyim dışardayken bir yandan dinle. Bir Beyaz Geceler bir de Bir İdam Mahkumunun Son Günü...bu ikisi muazzam uyarlanmıştır radyo tiyatrosuna. Kitaptan biraz sapmışlar ama daha vurucu olmuş :D

Bunu herkese öneriyorum tabii 1 saatlik şeyler. İndirin, atın mp3 playerınıza, telefonunza.

Karanlığın Yüreği derim ben.

Dijital Kale'yi okudum, normalde fantastik hikayeleri severim ama pek sarmadı.

İllüminati ile ilgili onlarca yazı ve kitap bulunur zaten.

Melekler ve Şeytanlar iyi olabilir, o konuda fikrim yok pek.

Acayip sarıyor kardeşim.Jules Verne'nin Balonla 5 Hafta kitabını da tavsiye ederim.Başları sıkıyor ama sonradan sarıyor.

Ve bugüne kadar okuduğum en güzel kitabı tavsiye edeyim.

Reşat Nuri Güntekin Çalıkuşu

Kesinlikle Çalıkuşu çok iyi roman ama bence Reşat Nuri'nin en iyi işi "Acımak"

ya klasik bunlar okumamak tuhaf karşılanmalı.

Beyaz Geceler'i sevdiysen sana şiddetle birşey tavsiye edeceğim. Google'a "radyo tiyatrosu beyaz geceler" yaz. İndir, at telefona falan yatmadan veya ne bileyim dışardayken bir yandan dinle. Bir Beyaz Geceler bir de Bir İdam Mahkumunun Son Günü...bu ikisi muazzam uyarlanmıştır radyo tiyatrosuna. Kitaptan biraz sapmışlar ama daha vurucu olmuş :D

Bunu herkese öneriyorum tabii 1 saatlik şeyler. İndirin, atın mp3 playerınıza, telefonunza.

En kısa zamanda indireceğim. :encouragement:

Romantik adamsan Hugo'nun Nişanlıya Mektuplar'ına bayılma ihtimalin yüksek.

Bunlar btince Suç ve Ceza, Sefiller gibi daha kalın klasiklere geçiş yaparız. Ödevlerini bitir gel önce :D

Kesinlikle Çalıkuşu çok iyi roman ama bence Reşat Nuri'nin en iyi işi "Acımak"

Yani 26 senelik ömrüm de birçok kitap okumuşumdur.Ama bugüne kadar okuduğum en iyi kitap diyebilirim.Acayip etki yapmıştı ki o zaman 2 defa üst üste okumuştum.Abartmıyorum..

Geri
Üst Alt