Hangi Kitaba Başlamalıyım?

Ben de gürcüce, rusça okuyup anlıyorum ama bazen bilmediğim kelimeler olunca sinirleniyorum. Lan acaba kitabın sırrı bu kelimede saklı olabilir mi diye :D

O yüzden türkçe dışında pek zevk vermiyor.

okuyup aklimda kalan kitaplardan basladim ben

fareler ve insanlari mesela tekrar internetten bulup turkcesini okudum ,acaba yanlismi hatirliyorum diye :D

normalde bir haftalik bir kitapsa bir ayda anca bitiyor oda baska bir problem tabi

Dan Brown seri kitaplarını okumanı tavsiye ederim.

Vaktin varsa game of thrones serisi kitaplarınıda oku ama biraz uzun kaçar :D

gazap uzumleri

orta okulda okumustum ,klasiklerden (cogunu o yillarda okudum .koyde yasasakta aile basikisi etkiliydi )

hatta suc ve cazayi orta 2 de okudugumda ,yillar sonra reklam amacli ,suc ve cezayi ortaogrenim yillarimda okudum gibi artist bir yaklasim vardi.

cin ali srileri gibi seyleri saymasak eger ,ilk okudugum kitap ,sefillerdi ,onun etkisiyle saatlerce kitap okurdum.

yasi genc olan arkadaslara aman bu agir aman bu kalin demeden kitaba sarilmalarini tavsiye derim ,

cunku yillar gecip hayat sizi kavradikca zaman probleminiz daha cok olucak ,

Fareler ve Insanlar

Beyaz Diş

koyde yasadigim icin bu sozu ,oyle duvara yazip asmistim

su an copy paste olayi tabi

Lennie kaçık değildir," dedi George. "Kuş beyinlinin tekidir ama deli değildir. Hem benim de o kadar akıllı olduğum söylenemez. Azıcık aklım olsaydı hala elli papelle bir döşek, bir kap da yemek uğruna arpa taşıyor olmazdım. Akıllı bir adam olsaydım, hatta azıcık kafam çalışsaydı başkalarının işini göreceğime kendi toprağımı ekip biçiyor olurdum. Angaryayı biz çekiyoruz, kaymağını başkaları yiyor."

Ohoo daha bunları okumadınmı.bırak okuma bunları boş kitaplar evrim teorisi ve yapay zekayla ilgili kitaplar oku

Çok iyi oldu ya , uzun zamanda bitireceğim kadar tasdikli kitap önerileri var yarın sabahtan başlıyorum bakalım şimdi yorgunum :D

Küçük prens

Kirmizi pazartesi

1984 en son okudugum kitaplar bunlara bak istersen

Simdide bunlari okuyorum

[attachment=11585:uploadfromtaptalk1404713287992.jpg]

Kafası Güzel Filler ve En Acayip Deneyler

Psikonevrotik Atomik Keçiler

★★★》☆

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1404713287992.webp
    uploadfromtaptalk1404713287992.webp
    82,7 KB · Görüntüleme: 63
Polisiye istersen Ahmet Ümit tavsiye ederim.

Patasana

Beyoğlu rapsodisi

Bab-i esrar

Beyoğlunun en güzel abisi

★★★》☆

Amin maalouf'un kitaplarıda güzeldir

Semerkand ve yüzüncü ad

★★★》☆

Otostopçunun galaksi rehberi hakkinda güzel seyler duydum yakin zamanda baslamayi düşünüyorum, belki ilgini çeker.

★★★》☆

Omer Hayyam Rubaileri ve Evliya Çelebi seyahatname

Bu sayfa iyi oldu:) okumayi düşünüp unuttugum kitaplari tekrardan gorup hatirladim:)

★★★》☆

Önce bundan başla

61eij1HZ%2BnL._BO2,204,203,200_PIsitb-sticker-arrow-click,TopRight,35,-76_AA300_SH20_OU02_.jpg

Sonra da;

tomatoes-e-heuvelink-paperback-cover-art.jpg

Eğer paran da varsa köşeyi dönersin :)

Geri
Üst Alt