Hangi Maçta Son Dakikalarda Daha Fazla Heyecanlandınız? Schalke 04 mü Fenerbahçe mi?

Cevap: Hangi Maçta Son Dakikalarda Daha Fazla Heyecanlandınız? Schalke 04 mü Fenerbah

Fener maçı. İzleyememiştim bile. Geçen sene yapılan tüm pislikleri düşününce şampiyon olamasaydık çok üzülürdüm.

Cevap: Hangi Maçta Son Dakikalarda Daha Fazla Heyecanlandınız? Schalke 04 mü Fenerbah

fener maci of course

ikisinde de aynı heyecanı duydum.braga maçında da aynı heyecan vardı

(son maç evde sadece dinleyebildim radyodan d-smart denilen aşağılıklar yüzünden izleyememiştim)

bu maçları izlerken (yada dinlerken) elim ayağım uyuştu resmen.boğazımda kelimeler ve tükürükler takılı kaldı.

ayrım yok galatasarayımızın her önemli ve hayati maçında tansiyon dipte yani :D:D:D:D

fener maci cünki sampiyonluk maciydi golü yesek tüm emekler yok oluyordu, schalke maciyla kiyaslarsak fener maci tabiki de. sampiyonlar liginde son saniye golüyle elensek eyvallah, hedefimiz gruptan cikmakti diyebilirdik ama fener macinin telafisi yoktu.

Şöyleki Fenerbahçe top oynamadı o maçta yani hiç bunalmadık istediğimizi rahat rahat aldık ama önemi Schalke maçından çok daha fazlaydı şampiyonluk maçı kolay değil,

Schalke maçındaysa tam tersi Schalke 2. yarı çok bunalttı bizi o yüzden onun stresi farklıydı ama bi şampiyonluk maçı kadar da önemli bir maç değildi

sonuç olarak kararsızım :asd:

Fenerbahçe maçı ağır basıyor

Şikecilerle schalkeyi bir tutmak biraz ironik olmuş.Kendilerini bi halt sanacaklar. Yapmayın. Schalke şikecilerden kat kat iyi bir takım.

Schalke maçı daha heyecanlıydı benim için ama bu sezon en çok burdaki Manu maçının son dakikalarında heyecanlandım

Şikecilerle schalkeyi bir tutmak biraz ironik olmuş.Kendilerini bi halt sanacaklar. Yapmayın. Schalke şikecilerden kat kat iyi bir takım.

Kimse Fener'le Schalke'yi bir tutmuyo ne alakası var ?

Birisi şampiyonluk maçı birisi çeyrek final maçı hangisinde daha çok heycanlandınız sorusu ...

Kimse Fener'le Schalke'yi bir tutmuyo ne alakası var ?

Birisi şampiyonluk maçı birisi çeyrek final maçı hangisinde daha çok heycanlandınız sorusu ...

olsun şikeciler kendilerini bir şey sanarlar.:D

schalke maçı daha heyecanlıydı son 20 dk özellikle :) cl farkı :)

fener macinda ablamin film gosterimi vardi mac yerine onu izlemeye gittim. surekli olarak telefondan dakika-skor'a baktim.. inanin maci izlemekten cok daha stresli bi durum... sonradan macin tekrarini izledim.. o mac 90 yerine 900 dakika oynansaydi fener gene de gol atamazdi.. yani maci izleseydim eger o kadar heyecanlanmazdim.. schalke maci ise ayri bi boyut.. bi hafta once snowboard yaparken catlattigim kaburgam gollere sevinirken iyice kirildi zannettim.. tekrar kontrole gittim kirik yokmus cok sukur.. :)

Fener maçında daha çok heyecanlanmıştım, tüm sezonun emeği 1 gol yemekle kül olup uçacaktı o son dakikalarda kalbim yerinden fırlayacaktı.

bence fener maçı bi ara yutkunamamaya başladım o maçta

Geri
Üst Alt