Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.937
- 48.267
- 4.933
Biyonik kol, penis gibi mi melih beyİnsan tesisatçılığı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biyonik kol, penis gibi mi melih beyİnsan tesisatçılığı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim patronu anlatmissinbizlere yılda 69 gün izin veriyorlar. terfi işine gelince durum şu bir kere kesinlikle "yalan" ruhun olmalı. öyle ki doğruyu söyleyerek daha çok kazanabilecek olsan bile tereddüt eder hale gelmelisin.
"iş başka arkadaşlık başka" sözü onurun olmalı. yani "babam gelse kazıklarım" ruhunda olmalısın. yoksa maddiyat ve maneviyatı ayrı tutmaktan bahsetmyorum.
senin 1 tık üstün bile olsa geldiğinde içine düşmeli, önünü iliklemeli , "efendim" diyerek konuşmalı, elini önünde birleştirmeli ve hafif öne eğik durmalısın.
eşit seviyende olanların yüzüne gülmeli arkasından demediğini bırakmamalısın. altında çalışanların içine mutlaka bir ajan yerleştirmeli, "ne diyorlar" diye her şeyi öğrenmelisin.
daima para yok diye ağlamalı ama tatillerle gününü gün etmelisin. elbette çalışana paralarını vermemelisin.
bilmiyorum sorularını cevaplayabildim mi. sektör senin gibiler için de gayet uygun
hayalimdeki meslekEv adamı
Sinemacıyım
Sermaye yok reis bir şey çekemiyoruzMikili film mi çekiyosun üstad?
Hayalimi yaşıyorsun Memo.Ev adamı
hayirlisi be reisHayalimi yaşıyorsun Memo.
İçinde flor olan bitkisel olmayan herhangi bir diş macunu hassasiyet şikayeti varsa sensodyne paradontax, bir de beyazlatıcı olanlar zararlı olabilirhangi diş macununu önerirsin?
Özelde tane başı yerliler 6-7 bin olmuş olabilir orta kalitehocam implant fiyatları nasıl bu aralar?
ben üst tarafı sabit protez yaptıracağım. 4 yada 6 implant takılabileceğini söylüyorlar. maliyeti ne kadar tutar sizce? 50-55 bini bulur diyorlar yerli implant ile.Özelde tane başı yerliler 6-7 bin olmuş olabilir orta kalite