Hangi Meslek Erbabısınız?

Egitim: Bilgisayar Muhendisiyim (universite + master).

Calisma alani: Yazilim ( Cloud Computing (bulut bilisim), Data Engineering (veri muhendisligi) / Data Science (veri bilimi) ) mimari / lideri olarak calisiyorum.

Danışman olarak proje alıyorum uzmanlık alanım Compliance (uyumluluk) ve CDD (müşteri durum tespit)

Hangi markalarla çalışıyorsunuz?
Tahmin ettiğin otomasyon olmayabilir benim ki. Enerji santrali otomasyon sistemleri.

Rosemount , Siemens, Abb, foxboro vs vs 100 tane marka sayarım.

Sorduğun alana da bağlı : Basınç ,flow vs için mi ? Pozisyoner için mi ? Aktuatörler için mi ? Yazılım olarak mı ?

Çok var o zaman. yaklaşık 250 300 adet marka vardır. Ama genel olarak ABB, Auma, Rosemount Ölçü aletleri içinde Fluke.
Yg harici otomasyon,enstrüman,şalt,driver gruplarında çalışıyorum genelde ben de özellikle ABB. O yüzden merak ettim. Direkt santralde mi çalışıyorsun sen yoksa otomasyon firması mı?

meslek erbabi genel manada mesleki egitim goren ve lisans mezuniyeti ihtiyaci olmayan grubu ifade eder. yani aralarinda avukat doktor vs arayanlar bosa aramasin. meslek liseli veya mesleki egitim merkezli egitim ogretim gorenler, ustalik yapanlar konuya yazmis ve dogru yapmislar.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt