GSC Anket Hangi Orta Sahayı Tercih Edersiniz?

Hangi Orta Saha?

• Kullanılan toplam oy
    98
Fofana fakat gelme ihtimali yok.Fransa mt ile euro24 e giden adamin bize yazilmasida gelebilecegine inanmakta saçmalık uçmayalim sonra üzülüyoruz. Thuramda olmaz scott pl disina cikmaz bence.Amrabat olursa olur oda olsa mi olmasami bilemedim.

Bir çoğunu izlemedim. Herkes fofana diyor diye ona oy kullandım
Ama GSC Fofana diyorsa demek ki doğru tercih bu adam değil

Ambrabat en gerçekçi hedef gibi imkansız adamlarla 3 ay oyalanıp son gün getirmesinler Ambrabat olacaksa kampa yetişecek şekilde planlama yapılsın ondan sonra adamlar form tutana kadar devre arası geliyor ...

McT 6 numaraya daha uygun bir oyuncu gibi ama topla da çıkabiliyor. Sadece topa basan bir oyuncu değil gibi ama bize daha çok 8 e yakın adam lazım değil mi ya.

Ben Thuram'i seçtim. O boyda olup ayakları incemsi inen her topcu bana direk Vieira vibe i veriyor. Gözlerinde de Rigobert Song enerjisi alıyorum. Tutar bu cocuk gelse bize

McTominay - K.Thuram - Y.Fofana karşılaştıması alabilir miyiz varsa birsiinin imkanı ?

Tek gercekci hedef amrabat. Digerlerini alamayiz veya gelmezler

Herzamanki gibi boşa çaba içindeyiz veya bizim muhabir görunumlu at hirsizlari boşuna taraftarlari umutlandiriyor

Al amrabati yoluna bak işte, sonra o da kaçaraa kaliriz vecinoya

Fofana - çok talibi olan "bizi seçmez" hedefi , tahminen parada da yarışamayız bu adam için.
Thuram - Belki ikna edebilirsen - büyük liglerden top 3 takımıda istemezse.
Tominay - Adalı adam TR ister mi deyim hala - bunun yerine Amrabat olsun daha iy iderim gibi.

şu statlere bakınca biz niye Mctominay istiyoruz diyorum (gözle izlemedim hiç)

3 üne bakınca K.Thuram başarabilirsen yılın transferi gözüyle bakarım. ki 1 bilemedin 2 sezona banko kar ederek satarsın.

Siyahi olmasın lutfen. Orta saha mevki cok yoruyor heralde adamları asirı yiyorlar.

Geri
Üst Alt