GSC Anket Hangi Orta Sahayı Tercih Edersiniz?

Hangi Orta Saha?

• Kullanılan toplam oy
    98
Buz gibi soğudum mctominayden
İstatistikleri görsel olarak daha kolay gösteriyor bu veriler. Ama lig farkı var tabi oyuncular arasında. Onu unutmamak lazım.

Mesela Amrabat mctominay dan daha iyi oyuncu olarak gösteriliyor. Ama forumda mctominay in çok daha iyi olduğu söyleniyor.Piyasa değeri vs de mctominay onde.Demek ki bu tarz istatistiki sitelere de çok meyletmemek gerek.

Screenshot_2024-06-10-13-21-35-343.jpeg

Ambrabat en gerçekçi hedef gibi imkansız adamlarla 3 ay oyalanıp son gün getirmesinler Ambrabat olacaksa kampa yetişecek şekilde planlama yapılsın ondan sonra adamlar form tutana kadar devre arası geliyor ...
sevgili volkan gibi - nacizane bende net bu bakistayim .

mevcut oynadigimiz 4231 de duble pivot den biri amrabat olur, bir tik digerinin gerisin de konumlanarak .

*gelirse nacizane detaylica tekrardan bir seyler karalarim. gecen sezon transfer donemi bi baslikta bu minval de bir mesajim vardi, bulursam eklerim ,-mevcut guncel durumuyla beraber .

Goretzka yada Hojbjerg’den biri gelirse şampiyon olmuş kadar sevinirim. 4-4-2 için de müthiş olur..

Goretzka ve Rabiot gelmez. Gelebilitesi olanlardada en iyisi Höjbjerg umarım o gelir.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süratli, sert ve cok kosan adam isterdim, sallarim teknigine, dikine pas oyniyan gölge pres yapan orta sahaya

Mehdi Bourabia alsa bu yönetim tebrik ederim

O esnada yönetim; Ya niye orta saha alıyoruz ki abi defanstakiler diksin topu direkt forvete gitsin işte.

Geri
Üst Alt