Hangi Şampiyonluğumuz Daha Unutulmaz? 2006 vs 2012

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    61
Bu vesileyle tekrar seyredip karar verin ama 2006da iki taraftan da yüzün üstünde zayiat olmuştur 16 dk icinde. Gençtik şükür atlattık. 2000lerdeki üç sampiyonlugumuz da mucizevi olmakla birlikte 2006'nin rakibi yok gozumde. Spikerin Cihan, cihan dediği an... Eric geretsin parmağı, Hasan'ın Hakan'ın dua etmesi, adnan Polat'ın saat kaç konuşması... 2006 abi.

2006:

2012:

Arjantin hırkalı abi Aziz Yıldırım'ın gençliğine benziyor

2006 şampiyonluğu nazarımda anca Uefa ile kıyaslanır ki onu da az farkla kaybeder.

2006 da fbliler shell shock, manik depresif, klostrofobi, bipolar falan ne varsa yaşadılar ve sonrası için de alışkanlık haline getirdiler. fblilere sorulsa hangisinden kurtulmak isterdiniz diye 2006 için her şeylerini feda ederler bence.

2006 şampiyonluğu 2010 bursa faciasına da vesile olmuştur

2012 diyorum. Hayatımda hiçbir maçta o kadar heyecanlanmadım öncesi ve sonrasıyla. 2006'da son haftaya ümitsiz girmiştik bjk maçından sonra olsun son haftaya taşıdık havası vardı. Maç sonu hiçbir şeyle kıyaslanamaz o ayrı. Kadro bugünden bakınca iyi görünmüyor ama o sezonun en iyi futbol oynayan takımı bizdik. Ümit ve Necati o günkü performanslarıyla bugün 40 milyon ederler.

2006 son iki maçı 140 pixel kaçak yayından izlemiştim.

Yayının her donduğunda kalbim küt küt atıyordu acaba bir şey mi oldu ben de kaçırdım mı diye.

1987 falan bunları çoğumuz hatırlamaz yaşından gereği. Bu yüzden çok net çoğumuz için 2006 şampiyonluğu en önemli şampiyonluktur. Şikecilerin 2010/11'deki şike sürecini tetikleyen ilk şey bile olmuş olabilir o şampiyonluk. Çünkü müthiş bir travma yarattı onlarda.

Geri
Üst Alt