Hangi Sebepten Transfer Yapmıyoruz?

Neden Transfer Yapmiyoruz?

• Mali Sebeplerden

Oy: 15 17,4%
  • Yönetim Başarısız

Oy: 48 55,8%
  • Siz Bi Durun Denmiştir

Oy: 23 26,7%

• Kullanılan toplam oy
    86
Net bir cevap var: BECERIKSIZLIK.
Düşünsenize 75 milyon serbest kalma bedeli olan oyuncuyu 80 milyona alıyorlar.
Ben böyle bir beceriksizlik görmedim.
Kavukçu mu Lavukçu mu nedir gitsin simitle uğraşsın koskoca Galatasaray'da ne işi var.

Bence bunlar parayi baska bir yere gömdü kasa tam takir, oyuncularin alacagi yok belgesiji bile kredi cekip yapabildiler, bir dokaplar dönüyor arka planda, kasa kolayligi sagliyanda yok. Dursun Florya gorevini yapti artik yavas yavas gitmeye odakli.olur

Dursun ve şürekasının en iyi kadronun bizim kadro olduğuna inanması sebebi ile.

Yöneticilerin iş bilmezliği tartışmaya kapalı zaten de kulübün ''Titrek-kararsız-tavırsız-saplantılı vs vs'' futbol aklının hiç de akil olmadığını çoğu kişi gözden kaçırıyor. İstisnasız her mevkii için sürekli birbirleriyle zerre benzerliği bulunmayan isimler geçiyorsa, bunun baş sorumlusu bizatihi hocadır. Yetkim olsaydı; daha sezon bitmeden ilk işim yetkin bir sportif direktör getirmek olurdu. TR de SD işinin yürümeyeceğini düşünen biriyimdir ama Okan Hocayı istisna görüyorum; hakikaten çok değişik adam...

Bizde para yoksa diğerlerinde ne var, tamamen Yönetim beceriksizliği

İnat ettiler adi herifler de ondan... şatafata düştüler... o eğlence bu piknik o açılış bu kapanış...

bence gerçekten birisi dur dedi şakası yok artık aziz yıldırım başkan olsa o bile transfer yapardı kötü görünmemek için

Size net bilgi. Kasada para yok. Denizbank’tan kredi çekmeye çalışıyoruz

Yaa tamamiyle parasal mevzu işte ne dur denmesi yok öyle bir şey

Bu iş bilmez hainler parayı çar çur ettiler

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çar çur kısmı işte detayları nedir 1 tane bile gk üyesi bunu sorgulamıyor öyle basit bir mevzu degil ülkenin en iyi gelireri olan kulubü milyonlarca euro geliri olan kulüp sıcak para yok diyemez
parayı şuraya harcadık diyemezler cünkü ortada somut birşeyde yok misal real madrid stad yeniledi para oraya gitti transfer yok demişti
bizde öyle birşeyde yok,dursun en tepeden destekli oldugundan korkudanmı nedir kimse hesap soramıyor ama çok pis işler dönüyor
eger ki paralar birşekilde gittiyse bunun hesabının önce üyelere sonra mahkemelere vermeleri gerekir
bizim aptal taraftar olaya transfe gözüyle bakıyor ama aylardır söylüyorum bu herifler başka işler ceviriyor

Para yoksa kredi çeker, transfer yaparsın. Beceriksizsen menajer transferi yapıp kazıklanırsın. Hiç transfer yapmıyorsan resmen şampiyonluğu satmışsındır nokta

Sponsor paralari arada carcur edildi

Elde avuc’ta birsey kalmadigi icin kredi ile maas ödüyoruz

Yeni sponsorluk anlasmalari da yok simdilik

Bu yüzden belli ki sicak para sikintisi var

Ayrica sponsorluk konusunda belli ki devlet tarafindan da bir uyari gelmis,olur olmaz ne oldugu belli olmayan sirketlerden sponsorluk geliri elde ettik,bundan dolayi sponsorluk anlasmalarinda daha secici olmustur kulup

Geri
Üst Alt