Muslera
Veysel semih hakan balta tarık
Selçuk melo
sneijder
Olcan Bruma
Pandev
4-2-3-1 sistemi takım için en ideal sistem.Burada bence kilit nokta ne olursa olsun ön tarafı kaliteli yabancılardan kurmak.Çünkü elimizde bulunan chedjou,telles gibi adamlar ekstra savunmacılar değil.Bir ujfalusi değilller.Bu yüzden en azından ligde savunmayı full yerli yapmak gerek.e
Kaleci konusunda bende bazen musleranın sinan bolatla yedeklenmesi gerektiğini düşünüyordum ligde ama özellikle dün karabükspor kalecisinin berbat performansını görünce çok çekindim o yüzden mecbur kalmadıkça muslerayı kesmemek lazım.Belki içeride çok kolay geçmesi gözüken maçlarda kullanabiliriz ama deplasmanda yenilecek ekstra bir golü zor çıkartırız sanki.
Selçuk ne olursa olsun bencede kesilmeli ama yabancı kontenjanından mecbur yazdık.İyi taraflarından bakmaya çalışıyorum selçuk temposuz falan ama en azından burak kankisinden farklı olarak topu biliyor.Sağına soluna pas atmayı biliyor.Pas oyununda sağında solunda yetenekli adamlar olursa en kötü haliyle bile sırıtmaz artı kadroda burak olmayınca her topu ona atmalıyım baskısından da kurtulur.Ayrıca ileride top tekniği iyi olan pandev oynadığında top orada kalacağı için selçukta ceza sahasına daha fazla girer.
Melo zaten oldukça iyi.Çok fazla izlememekle beraber konuşulanlara bakılırsa dzemaili yedek olsa bile meloyu dinlendirmede işimize yarayabilir.Direk olarak bazı maçlarda melonun yerine oyuna girebilir.Böylece yabancı alırken en azından 2 oyuncu çıkartmak zorunda kalmayız.Bir de melo artık öyle bir mimlendi ki adam her maç sarı kart görüyor neredeyse.Bu senede cezalı olacağı çok maç olacak bu yüzden dzemaili çok fazla yer bulur ligde.Zaten şampiyonlar liginde bir şekilde oynar.
Sneijderi zaten konuşmaya gerek yok yeri muslera ve meloyla beraber en banko adam.Kanatlarda olcan ve bruma çok fayda sağlayacaktır zaten herkes bu konuda hem fikirdir.Artı olcan gol sayısı çok fazla olan bir adam.
Pandev de buraktan sonra falcao etkisi yaratır.İleride çok fazla top tutar,artı harika asistler yapar.Artı sneijderin en iyi olduğu dönem olan 2010'da sneijder ile yan yana oynayan adamlardan biriydi.Sneijderi tamamlayacak adam ararken olabilecek en iyi ismlerden birini aldık.