Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Cevap: Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Teknik Direktör'ün kralını yolladık.Geri getirebilirsek kurtuluş var.

466931181.jpg

Teknik Direktör'ün kralını yolladık.Geri getirebilirsek kurtuluş var.

466931181.jpg

aglayarak gitmisdi ama simdi ismi bile hatirlanmiyor.aslinda ulkemizi bilen bir teknik adam ancak onu yollayan bu yonetim bi daha geri getirmez..polat kalsada yada yeni yonetim gelsede ilk tercih terimdir bunu unutmayin..

Bunun olabilmesi içnde tercih edilen bir ligin olacak ve tabi yüzlerce milyon harcayabilecek bütçen...Kariyerinin doruğunda adam dönüp bakmaz,para bile konuşamazsın...Kendine güvenen yetenekli genç,gözde bir lig olmadığı için gelmek istemez,bir de istikbal vaadeden ham meyveler ''Olmuş'' undan daha pahalı...Zaten transfer silahıyla top 20 deki hiç bir takımı vuramazsın...

Neyse,fazla uzattık...Mevcut durumda Avrupada kupa kazanmayı konuşmaktan o kadar uzağızki,hele ligde kafaya oynayan bir takım kurulabilsin...Hem bunlar birbiriyle çelişen hedeflerde değil,iyi takımın olursa her hedefe ilerleme şansın olur...

Bahsettiğin futbolular Ukraynaya, Rusyaya çok iyi bi lig oldukları için gidiyolar herhalde demi ? Yada Shaktar Donetsk, Dynamo Kiev gibi takımlar çok zengin diyemi başarılılar ? Bu takımların bizim 3 büyükler kadar ekonomik gücü yok üstelik. Son yıllarda UEFA şampiyonları ve CL de ilk 8 e oynayan takımlar çıkardı bu ülkelerde ondan sordum. Kaliteli Lig ile alakası yok bunun akıllı yöneticiler olursa pekala Avrupa da rekabetçi bi takım kurabilirsin

Kesinlikle Luis Van Gaal . Sene sonu B.Münihten ayrılacağı açıklandı. Futtbol anlayışı bize çok uygun . Kaliteli takviyelerle bizi kesinlikle esk günlerimize döndürecektir...

Kesinlikle Luis Van Gaal . Sene sonu B.Münihten ayrılacağı açıklandı. Futtbol anlayışı bize çok uygun . Kaliteli takviyelerle bizi kesinlikle esk günlerimize döndürecektir...

cok riskli olur be kardesim.

adam acayip bir karaktere sahip, hem yönetimle, hem futbolcularla siK Sik sorunlar yasayan biri, bu durumda gelmesi bence cok riskli.

ancelottinin sene sonu chealseden ayrılma durumu var neden olmasın? ilk tercihim olur sonrası tabiki lucescu.

Martin

Martin

Martin O neyil

o neyil o neyil

martin o neyil

Rafa

rafa

rafa benitez

benitez benitez

rafa benitez

Anan zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xD

Benitez gelsin gelsin ama, hem Adnan Polat ve yönetimle olmaz, hemde bu adamın yüzün kırmızı, kilolu, futbol yerine barbeküye gitsin fln tarzında, yorumlar alır. Sonuçta bu ülke kimleri yedi.

Iyi martin o neill o zaman

bir oneri yapdik kursagamda biraktin

sana hic yakis tiramadim

Kimi Teknik Direktör Olarak Görmek İstiyorsunuz?

Fenerbahçe yenilgisinden sonra artık Hagi'nin gideceği kesinleşti gibi.Hagi'yi artık hiçbir taraftar istemiyor.Sezon sonu 2 isim yine gündeme gelir.

1-FATİH TERİM

2-LUCESCU(Ki imkansız)

Dikkat ediyorum hep medyada gündeme gelen teknik direktörler hakkında yorum yapıyoruz.Benim ise merak ettiğim bu konuda sizin adayınız kim?

Benim teknik direktör adayım

SLAVEN BİLİC.

1_15.jpg

Şuan Hırvatistan milli takımında görevli.Gelir mi gelmez mi bilinmez ama takımın başında kimi görmek istiyorsun deseler MOURİNHO'dan sonra söyleyeceğim teknik adam SLAVEN BİLİC.Mourinho'nun gelmeyeceğini tabi hepimiz biliyoruz :) EURO 2008'de oynattığı futbolu hepimiz biliyoruz.Almanya'yı yenen,genç bir takım kuran,futbolcular için şarkı yapan,maçlarda futbolcular kadar heyecanlanan bir isim.

Bu videoda ne kadar heyecanlı ve istekli olduğunu görüyoruz.Takımı gol attıktan sonra futbolcu gibi depar atıp saha içinde takımı ile birlikte sevinmişti.Tabi FATİH TERİM'E yaptığı sus işareti benide sinirlendirse de maç sonunda samimi şekilde tebrik etmesi kendini affettirdi.

Video:[video=youtube;KaNUZWVS-7g]https://www.youtube.com/watch?v=KaNUZWVS-7g&feature=related[/video]

Sizin adaylarınız kimler?

Cevap: Kimi Teknik Direktör Olarak Görmek İstiyorsunuz?

Luís André Pina Cabral Villas-Boas

andre_villas_boas.jpg

Cevap: Kimi Teknik Direktör Olarak Görmek İstiyorsunuz?

birleştirildi

Owen Coyle da olur

İlk başta Adnan Polat gidip yerine yeni bi td gelmesi gerekir.

Yazin anasini satayim. Herkesi deneyelim.

samp544516859959d84dwr0.jpg

Geri
Üst Alt