Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Cevap: Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Abdullah Avcı demeye korkuyorum.Hemen kellesini alamaya kalkarız bir kaç yenilginin ardından

168678_vedat-inceefe.jpg

Adam hem feneri yerin dibine sokuyor. Hem de kulübede ki duruşu Mourinho gibi. :D

Abdullah Avcı ancak adamın arkasında sonuna kadar duracaklar öyle 2 mağlubiyet sonunda üstüne çullanmayacaklar ve istediği transferleri yapmasına izin verecekler.Yabancılardan da Slaven Bilic ve Jürgen Klopp ikilisinden birini isterdim.

Yılmaz Vural, Hikmet Karaman, Abdulah Avcı gibi yerli antronörden yanayım.

Fatih Terim Fatih Terim Fatih Terim Fatih Terim Fatih Terim Fatih Terim

Baska kurtulusumuz yok. Yok yok yok yok

Fatih terim demek, zan-balta-servet-sabri vede bunlara benzer bir kac yeni transfer demek, ilk 11 de demek.

Yok kalsin Onur yahu, akilli olalim.

Vallahi kim ne derse desin ama Türk antrenörler de;

Abdullah Avcı

Tolunay Kafkas

Yabanci antrenör ise;

Eric GERETS !!

Hagi kalsin fakat oyuncu degistirmesi yasaklansin.Takimi iyi calistiriyor,mac oncesi taktigi filan hazirlanmasida iyi.Maclarada iyi basliyoruz.Gel gor ki oyunun sonunu getiremiyoruz.Adam oyunun icinde maci ne yapip edip tersine ceviriyor.Oyuna mudahale hakki Tugaya verilsin.

Sinirimden boyle seyler yaziyorum artik.

ancelotti diyecegim ama oda adam degilmis:D

Co Adrianse diyorum !!

1985/1986 pec zwolle ile 1. lige çıkmaya hak kazandı

1988/1989 fc den haag ile 1. lige çıkmaya hak kazandı

1997/1998 willem ii ile 35 sene sonra avrupa kupasına katılmaya hak kazandı

1998/1999 willem ii ile ligde 2. olarak tarihinin en iyi başarısını elde edip şampiyonlar ligine katılmaya hak kazandı

2000/2001 ajax ile lider bulunduğu halde kovuldu

2003/2004 az alkmaar ile 22 sene sonra avrupa kupasına katılmaya hak kazandı

2004 hollanda'da yılın teknik direktörü seçildi

2004/2005 az alkmaar ile uefa kupasının yarı finalinde 2. maçın 122. dakikasında gol yiyerek finalden olmuştur takimi

2005/2006 porto ile şampiyon oldu

2005/2006 porto ile kupayı kazandı

2005/2006 porto ile avrupa çapında ligde en az gol yiyen takım olmayı başardı

2005/2006 portekiz'de yılın teknik direktörü seçildi

2008/2009 red bull salzburg şampiyon yaptı.

2010-2011 Katar liginde hocalık yapıyor.

Bize yapılanma yapabilecek hocalardan biri,Paracı bir hoca değil,Elindeki malzemeyi iyi kullanır.Nokta transferler yaptırır.Takıma genç oyuncuda mont eder..

Co Adrianse diyorum !!

1985/1986 pec zwolle ile 1. lige çıkmaya hak kazandı

1988/1989 fc den haag ile 1. lige çıkmaya hak kazandı

1997/1998 willem ii ile 35 sene sonra avrupa kupasına katılmaya hak kazandı

1998/1999 willem ii ile ligde 2. olarak tarihinin en iyi başarısını elde edip şampiyonlar ligine katılmaya hak kazandı

2000/2001 ajax ile lider bulunduğu halde kovuldu

2003/2004 az alkmaar ile 22 sene sonra avrupa kupasına katılmaya hak kazandı

2004 hollanda'da yılın teknik direktörü seçildi

2004/2005 az alkmaar ile uefa kupasının yarı finalinde 2. maçın 122. dakikasında gol yiyerek finalden olmuştur takimi

2005/2006 porto ile şampiyon oldu

2005/2006 porto ile kupayı kazandı

2005/2006 porto ile avrupa çapında ligde en az gol yiyen takım olmayı başardı

2005/2006 portekiz'de yılın teknik direktörü seçildi

2008/2009 red bull salzburg şampiyon yaptı.

2010-2011 Katar liginde hocalık yapıyor.

Bize yapılanma yapabilecek hocalardan biri,Paracı bir hoca değil,Elindeki malzemeyi iyi kullanır.Nokta transferler yaptırır.Takıma genç oyuncuda mont eder..

bu adam bizimle anlastigini söylemisti ama 2 hafta sonra rijkaard la imzalamistik.

bu adam bizimle anlastigini söylemisti ama 2 hafta sonra rijkaard la imzalamistik.
Ozamanda gelmesini isteyen vardı..Üstünel sağolsun hepimizi ters köşeye yatırmışdı:D..

Seedorf, Davids, De Boer kardeşler, Reizigier, Kluivert gibi oyuncuları çıkarmıştır.

Ajax'ın altyapısı hocası iken, dayanıklılık açısından oyuncuları yere yatırdığı ve takım arkadaşlarından yerdekilerin üzerinden koşarak geçmesini istediği de biliniyor.

Hollanda da Adriaanse için dahi diyenler de çok deli diyen de. Hücum futboluna son derece önem verir, bu özelliğiyle de hep yüksek sayıda gol atan takımları yönetmiştir.

Tamburacınında cuk oturur diye bir yazısı vardı:D

Ozamanda gelmesini isteyen vardı..Üstünel sağolsun hepimizi ters köşeye yatırmışdı:D..

Seedorf, Davids, De Boer kardeşler, Reizigier, Kluivert gibi oyuncuları çıkarmıştır.

Ajax'ın altyapısı hocası iken, dayanıklılık açısından oyuncuları yere yatırdığı ve takım arkadaşlarından yerdekilerin üzerinden koşarak geçmesini istediği de biliniyor.

Hollanda da Adriaanse için dahi diyenler de çok deli diyen de. Hücum futboluna son derece önem verir, bu özelliğiyle de hep yüksek sayıda gol atan takımları yönetmiştir.

Tamburacınında cuk oturur diye bir yazısı vardı:D

iyi olur aslinda ama bana göre rijkaard dan sonra baska bi hollandali yi getirmezler.

Adam bitmis okeye donmus 64 yasinda Katar'da hocalik yapiyor, buraya gelse ne olur gelmese ne olur :o

Arda

Polat gelecek sezon kalırsa bence yerli hoca getirecek..Terimde bu yönetim varken gelmez..Gelse bile hiçbirini Floryada istemez..

Aslında ligtv Galatasaray taraftarı için 8 hafta katar ligi yayın haklarını alıverse, Keita-Juninho filan da var..

Beyler trtdeki birebir futbolda Bizim hoca ile ilgili bilgi verceklerdi kacırdım izleyen oldumu? Dedilermi bişey

Geri
Üst Alt